Arkadaşlar, maalesef bu konuda çok fazla bilgim yok. Steam ve Epic Games'te birçok oyunum var. 512 GB SSD kullandığım için 5-6 oyun yüklediğim anda depolama alanı doluyor. Birkaç tane de programım var, haliyle yer kalmıyor.
Sizce sadece oyun yüklemek için 1 TB ya da 2 TB hard disk alınır mı? Bütçem kısıtlı, en fazla 3.000 TL ayırabiliyorum. Anakartımda 2 SSD yuvası olmadığı için SSD almak istemiyorum. HDD al derseniz, hangi modeli önerirsiniz?
Teşekkür ederim.
hocam anakart modelim buSeagate SkyHawk ST4000VX007 SATA 3.0 5900 RPM 3.5" 4 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate SkyHawk ST4000VX007 SATA 3.0 5900 RPM 3.5" 4 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate SkyHawk ST4000VX007 SATA 3.0 5900 RPM 3.5" 4 TB Harddisk özelliklerini incele, 2.670,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3 bin TL bütçede 4 TB HDD alabilirsin. Ayrıca anakartım 2. SSD'yi desteklemiyor demişsin, bu kısmen doğru ancak eksik bir bilgi. Anakartına 2. bir NVMe SSD takamazsın, SATA SSD takabilirsin.
Crucial BX500 CT1000BX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial BX500 CT1000BX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial BX500 CT1000BX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.630,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam ztn o tarz yüksek grafikli oyunlar oynamicam rdr ztn temiz çalışıyor sadece depolama alanı sorunu çekiyorum genel olarak eski oyunlar veya düşük grafikli oyunlar varBen aldım 2 TB HDD yani iyi çok kötü değil ama Wukong gibi oyunlar HDD'de oynanmıyor veya Spider-Man 2 hızlı akan oyunlarda HDD yetişemiyor oyunun hızına ama rahat RDR'de sıkıntısız filan oynuyorsunuz.
Sadece eski ve düşük grafikli oyunlar varsa, yüksek hızlı bir depolamaya ihtiyacınız yoksa HDD, eğer hızlı olsun derseniz de SATA SSD alın.hocam anakart modelim bu
Asus Prime H610M-K D4
sizce sata ssdmi alayım yoksa hard diskmi en mantıklısı ne olur bu konularda bilgim yokda sadece oyun amaçlı alıcam
hocam ztn o tarz yüksek grafikli oyunlar oynamicam rdr ztn temiz çalışıyor sadece depolama alanı sorunu çekiyorum genel olarak eski oyunlar veya düşük grafikli oyunlar var
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-3-0-2-tb-m-2-fiyati,626693561.html hocam bu marka ssd alınırmı?Sadece eski ve düşük grafikli oyunlar varsa, yüksek hızlı bir depolamaya ihtiyacınız yoksa HDD, eğer hızlı olsun derseniz de SATA SSD alın.
Tamam alın geçin hiç bir şey olmaz HDD'den.hocam anakart modelim bu
Asus Prime H610M-K D4
sizce sata ssdmi alayım yoksa hard diskmi en mantıklısı ne olur bu konularda bilgim yokda sadece oyun amaçlı alıcam
hocam ztn o tarz yüksek grafikli oyunlar oynamicam rdr ztn temiz çalışıyor sadece depolama alanı sorunu çekiyorum genel olarak eski oyunlar veya düşük grafikli oyunlar var
Hocam ama çoğu konu tartışmasında da HDD çok eski çok kötü diyorlar çok yavaş diyorlar hani onun yerine Önere bileceğiniz 2 TB SSD varsa f/p bir şey yada sata SSD gibi çünkü galiba HDD den vaz geçtim gibi yukarda bitane link attım o nasıl alinirmiTamam alın geçin hiç bir şey olmaz HDD'den.
Değil merak etmeyin çok yavaş değil.Hocam ama çoğu konu tartışmasında da HDD çok eski çok kötü diyorlar çok yavaş diyorlar hani onun yerine Önere bileceğiniz 2 TB SSD varsa f/p bir şey yada sata SSD gibi çünkü galiba HDD den vaz geçtim gibi yukarda bitane link attım o nasıl alinirmi