Sadece protein shake ile kahvaltı yapılır mı?

Leprosy

Hectopat
Sporu mecburen erken saatlerde yapmam lazım ve sabah kahvaltı yapamayan birisiyim. Normalde en erken sabah 10 gibi yemek yiyebiliyorum.

Sabah 7'de salona gidip bir adet muz ile spora başlasam spordan sonra protein shake içsem sonra saat 12 gibi öğle arasında protein ağırlıklı bir yemek yesem kötü bir plan mı sizce?

Şayet kilo alma hedefin yoksa, protein tozu yerine öğün tozu kullanabilirsin. Hem tok tutma özelliği var, hem de protein tozundan biraz daha kompleks. Ama kilo kaybına sebep olur. Zayıflamak isteyenler genelde kullanıyor.

Spordan önceki akşam sağlam yediysen sıkıntı olmaz. Ben spora aç mideyle gitmeyi sevdiğim için sabah gidersem kahvaltı yapmadan ufak atıştırıp gidiyorum ve ağırlık takibi yapan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki antrenmanda performansım düşmüyor.

Valla nasıl ilerlemeliyim pek bilmiyorum. Spora ikinci başlayışım olacak, ilkinde ekonomik sorunlar yüzünden beslenmeye odaklanmıyordum zaten 4 ay sonra bırakmıştım da şimdi beslenmeme de biraz dikkat ederek spora tekrar başlamak istiyorum. Sabah protein shake ile kahvaltı yapmam iyi bir yöntemse benim için sorun yok. Belki doyursun diye içine başka şeyler de koyarım ya da ekstra yulaf da yerim ama böyle basit bir kahvaltı yapacağım yani.

Şayet kilo alma hedefin yoksa, protein tozu yerine öğün tozu kullanabilirsin. Hem tok tutma özelliği var, hem de protein tozundan biraz daha kompleks. Ama kilo kaybına sebep olur. Zayıflamak isteyenler genelde kullanıyor.
Bi 4-5 kilo falan fazlam var ama hemen gider. Protein tozu yeterliyse bununla devam etmek isterim çok da lazım değildir herhalde bana.

Kalori ve protein ihtiyacını hesaplayıp ona göre yemelisin. Sabah Whey içip içmemenin kilona etkisi var ya da yok diyemeyiz. Ama antrenman açısından önceki akşam düzgün bir öğün yediysen sabah antrenmana aç gitmende sıkıntı yok. Sadece kafein alıp bile gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…