Hocam bilimsel olarak gelişime katkı sağlayacağı kanıtlanmış 3 supplement var
Kafein
Protein tozu
Creatine
Protein tozuna supplement demem ben o başka ancak liste bu şekilde.
Kafein en etkili supplementtir creatinden sonra. Yağ yakımından güce herşeye etkisi var.
Hocam bilimsel olarak gelişime katkı sağlayacağı kanıtlanmış 3 supplement var.
Kafein.
Protein tozu.
Creatine.
Kafein en etkili supplementtir creatinden sonra. Yağ yakımından güce her şeye etkisi var.
Kafein.
Protein tozu.
Creatine.
Kafein en etkili supplementtir creatinden sonra. Yağ yakımından güce her şeye etkisi var.
toz kafein güvenilir olarak nereden alabilir hocam? 250 tane hapı tek tek, 200 mg 200 mg doldurabilir mi sizce? 200 yerine dalgınlıkla 2000 koysa kalp krizinden ölecek. Riske alınacak birşey değil , ki zaten pahalı birşeyde değil kapsülü 2 tl internette.
Her türlü kafeinden etki alabilirsin. Her gün kahve hazırlamak yerine tek hapla işi bitirme pratikliği kafein hapı almaya çekiyor başka bir şey değil. Hap almak daha ucuza da gelebiliyor BİM'den kahve vs. almaktansa.
Kafein.
Protein tozu.
Creatine.
Kafeinde her gün alınca bir şey değil örnek olarak en yağlı bölgen neresi ise orayı çalışcağın zaman örnek bacak günü kafein sırt en büyük kas gruplarından o günde preworkout.
kapsül nereden bulacak hocam adam
Hayatımda ilk kez duydum gerçekten böyle bir yöntemi yani. Tanesi 2 tlye satılıyor .Maximum 1 tl kar edeceğim diye saatlerini mi feda edecek kyk yurdunda ki adam. Garip bir tavsiye.
Kafeinde her gün alınca bir şey değil örnek olarak en yağlı bölgen neresi ise orayı çalışcağın zaman örnek bacak günü kafein sırt en büyük kas gruplarından o günde preworkout.
Hergün alınmayacak birşey olduğunu belirttim zaten hocam. Ancak yağlı bölge olmasıyla alakası yok. Keyfi bir durum ben sırt antremanlarında almayı tercih ediyorum. Veya uykumun olduğu günlerde.
kapsül nereden bulacak hocam adam
Hayatımda ilk kez duydum gerçekten böyle bir yöntemi yani. Tanesi 2 tlye satılıyor .Maximum 1 tl kar edeceğim diye saatlerini mi feda edecek kyk yurdunda ki adam. Garip bir tavsiye.
Kapsül nereden bulacak hocam adam
Hayatımda ilk kez duydum gerçekten böyle bir yöntemi yani. Tanesi 2 TL'ye satılıyor. Maximum 1 TL kar edeceğim diye saatlerini mi feda edecek KYK yurdunda ki adam. Garip bir tavsiye.