Sadece RAM yükselterek performans artar mı?

tonykrast3503

Decapat
Daha fazla  
İşlemci: AMD Athlon X2 220 Processor 2,80 GHz.
RAM: 2 GB DDR3.
Ekran kartı: Atı Radeon X1200.
Sistem hakkında bildiklerim bunlar, 2 GB yerine 4 GB düşünüyorum. Sizce olur mu bu işlemciye?

Ne için kullanacağınıza bağlı. Ama muhtemelen sistemde SSD yoktur HDD vardır en büyük sorun bu olucağından SSD yükseltirseniz webde gezinmek için kullanılabilir.

Windows 10 atsanda FPS artmayacak zaten boşuna yorulursun kullan 7 geç Windows 10 zaten 4 GB RAM istiyor en az ne yapacaksın bilgisayarı mı patlatacan?

Aslında FPS ya da oyun için değil şu anda Windows 7 var mecburiyetten Windows 10 atacağım sıkıntı çıkmaması için.
Linux'a bir göz atmanızı tavsiye ederim. Windows yerine Linux Mint XFCE kurarsanız daha rahat kullanabilirsiniz.

Ram fps arttırmaz ama performansı arttırır. Kullanacağınız her program ram harcar. Fazla ramin zararı olmaz.

win 7 ile çift işletim sistemi olarak kullanılabilir mi peki (internet cahiliyim kusura bakmayın)
Evet ama dualboot için (açılışta işletim sistemi seçme) önce Windows kurup, sonra üzerine linuks kurmanız lazım.
+
RAM+SSD en iyisi olur.
+
O kadar eski bir sistemde işlemci ısısını da bir kontrol edin. Büyük ihtimalle hiç termal macun kalmamıştır.

zaten bi bakıma götürcem orada baktırırım. sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…