TahirÖztürk Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 136 17 Aralık 2023 #1 Epic Games'de satılan "Red Dead Online" oyununu alırsam Online'ı oynayabilir miyim? Ana, hikaye oyununu da almam gerekiyor mu yoksa? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Epic Games'de satılan "Red Dead Online" oyununu alırsam Online'ı oynayabilir miyim? Ana, hikaye oyununu da almam gerekiyor mu yoksa?
allevv Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 118 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #11 Eğer imkanın varsa almışken direkt oyunun kendi halini satın almanı öneririm.Arada pek fiyat farkı yoktur diye düşünüyorum.Almışken tam al çünkü rdr’in story modu onlinedan kat kat daha sarıyor. Çok şey kaçırırsın Artı 0 Eksi
Eğer imkanın varsa almışken direkt oyunun kendi halini satın almanı öneririm.Arada pek fiyat farkı yoktur diye düşünüyorum.Almışken tam al çünkü rdr’in story modu onlinedan kat kat daha sarıyor. Çok şey kaçırırsın
KS KS TahirÖztürk Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 136 17 Aralık 2023 #12 Hikaye oyununu oynadım bitirdim, onlinesi zevkli değil diyorsanız almayayım ozaman. Artı 0 Eksi
allevv Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 118 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #13 TahirÖztürk dedi: Hikaye oyununu oynadım bitirdim, onlinesi zevkli değil diyorsanız almayayım ozaman. Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre hocam.Bana göre storynin yarısı etmez onlineı. Gta 5 gibi değil yani. Artı 0 Eksi
TahirÖztürk dedi: Hikaye oyununu oynadım bitirdim, onlinesi zevkli değil diyorsanız almayayım ozaman. Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre hocam.Bana göre storynin yarısı etmez onlineı. Gta 5 gibi değil yani.
KS KS TahirÖztürk Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 136 17 Aralık 2023 #14 allevv dedi: Kime göre neye göre hocam.Bana göre storynin yarısı etmez onlineı. Gta 5 gibi değil yani. Genişletmek için tıkla... Anladım, almayayım ozaman tek oynayacağım bir de hikayesini sevdiğim için almayı düşünmüştüm. Artı 0 Eksi
allevv dedi: Kime göre neye göre hocam.Bana göre storynin yarısı etmez onlineı. Gta 5 gibi değil yani. Genişletmek için tıkla... Anladım, almayayım ozaman tek oynayacağım bir de hikayesini sevdiğim için almayı düşünmüştüm.