mhmtefe23 Centipat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #1 Bir website yapacağım. Google AdSense'den Full reklam koymak istiyorum. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2021
Bir website yapacağım. Google AdSense'den Full reklam koymak istiyorum. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Masso Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #2 Maalesef istediginiz sey hemen olmayacak. Bir websitesi kurduktan sonra belli bir ziyaretci sayisina ulasmaniz gerekiyor ki Google AdSense hesabi acip, para kazanabilin. Artı 0 Eksi
Maalesef istediginiz sey hemen olmayacak. Bir websitesi kurduktan sonra belli bir ziyaretci sayisina ulasmaniz gerekiyor ki Google AdSense hesabi acip, para kazanabilin.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 30 Aralık 2021 #3 İçerik olmayan internet sitesi için AdSense onayı alamazsın. Daha fazla bilgi: AdSense için uygunluk koşulları - Google AdSense Yardım Artı 0 Eksi
İçerik olmayan internet sitesi için AdSense onayı alamazsın. Daha fazla bilgi: AdSense için uygunluk koşulları - Google AdSense Yardım