eclipsa Zeptopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Aralık 2021 #1 PC'nin sadece güç aktarımı için olan USB bölümünden dosya aktarmak mümkün mü? Bir de o bölüme grafik tablet bağlasam çalışır mı? Öteki USB bölümleri çalışmıyor.
PC'nin sadece güç aktarımı için olan USB bölümünden dosya aktarmak mümkün mü? Bir de o bölüme grafik tablet bağlasam çalışır mı? Öteki USB bölümleri çalışmıyor.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 17 Aralık 2021 #2 Sadece güç aktarımından kastınız girişini yanındaki elektrik (batarya ya da şimşek gibi) simgesi ise evet dosya aktarımı yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
Sadece güç aktarımından kastınız girişini yanındaki elektrik (batarya ya da şimşek gibi) simgesi ise evet dosya aktarımı yapılabiliyor.
KS KS eclipsa Zeptopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Aralık 2021 #3 armas dedi: Sadece güç aktarımından kastınız girişini yanındaki elektrik (batarya ya da şimşek gibi) simgesi ise evet dosya aktarımı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... evet kastettiğim oydu telefonumda usb bağlantısı olarak görmüyor pc de isede durum aynı nasıl yapacağımı çözemedim Artı 0 Eksi
armas dedi: Sadece güç aktarımından kastınız girişini yanındaki elektrik (batarya ya da şimşek gibi) simgesi ise evet dosya aktarımı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... evet kastettiğim oydu telefonumda usb bağlantısı olarak görmüyor pc de isede durum aynı nasıl yapacağımı çözemedim
yilbasiagaci Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 298 17 Aralık 2021 #4 Veri aktaran(data) kablosu alabilirsin. Grafik tablet konusunuda bilmiyorum. Artı 0 Eksi