Beslenmem iyi değil. Kirli besleniyorum. 2 sene önce 156 kiloydum. Sadece biraz yediklerime dikkat ettim ve 16 kilo verdim. Şu andan itibaren günde 6000-8000 adım atarak ve sağlıklı düşük kalorili beslenirsem kilo verir miyim?
Beslenmem iyi değil. Kirli besleniyorum. 2 sene önce 156 kiloydum. Sadece biraz yediklerime dikkat ettim ve 16 kilo verdim. Şu andan itibaren günde 6000-8000 adım atarak ve sağlıklı düşük kalorili beslenirsem kilo verir miyim?
Hocam ben eskiden deli gibi abur cubur eyrdim gunde en az 2-3 tane yerdim sonrasinda bunu haftada maksimum 3'e indirdim ve 10 kilo verdim bence sende verebilirsin
şekeri kesine insan öyle bi kilo veriyor ki bağcığımı bağlarken zorlanıyordum. 3 gün tükemedim valla 3 günde öyle bir düzleştirdi ki karnı inanılmaz,kuş gibi hafifledim resmen. şeker büyük bir terörist vücut için.
tabi sadece şekerle değil hamurlu vs şeyler de. ama inan simit poğaça falan bile şekerin aldırdığıı kiloyu aldırmıyor. hiç ekmek yemem bunun yerine bir tabak daha fazla yerim tabi sağlıklı bir şeyse. atıyorum pilav varsa kuru fasulyeli, ekmek yerine iki tabak pilav yerim en azından hamura göre çok daha sağlıklı karbonhidrat.
Canın tatlı çekerse bitter ye. Ben her cheat gününde bitter yiyordum. Onun dışında şeker ile ilişkimi neredeyse kestim ve yukarıdaki arkadaşın da yazdığı gibi şekeri bırakınca kuş gibi oluyorsun.
Şekeri ve hamur işini keserseniz rahat verirsiniz hocam. Eğer bitter çikolata seviyorsanız Bim'deki Buono %85 Kakaolu Bitter çikolatayı öneririm, tatlı ihtiyacını bir nebze giderir.
Hocam lisedeyken 30 kg vermiştim . O zamanlar şuanki kadar kilolu değildim. Ameliyattan korkuyorum biraz normal şekilde kilo vermek istiyorum. Psikiyatri ilaçlarından sonra 26 kg aldım.