Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #1 Sadece siteye girerek veya yönlendirme linkine tıklayarak RAT bulaşır mı?
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #2 Hayır en fazla IPni alır. (eklenti veya indirdiği exeyi açmazsan)
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #3 Galiba evet. Ama genelde dosya indirince oluyor o işler.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 16 Ekim 2023 #4 Siteye girince bir şey olmaz dosya indirmediğin ve açmadığın sürece güvenlisiniz.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #5 562410 dedi: Siteye girince bir şey olmaz dosya indirmediğin ve açmadığın sürece güvenlisiniz. Genişletmek için tıkla... Dosya indirmedim sadece yönlendirme linkine tıkladım ve bir şey indirmedim zaten sitede açılmadı.
562410 dedi: Siteye girince bir şey olmaz dosya indirmediğin ve açmadığın sürece güvenlisiniz. Genişletmek için tıkla... Dosya indirmedim sadece yönlendirme linkine tıkladım ve bir şey indirmedim zaten sitede açılmadı.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 16 Ekim 2023 #6 Fnrbhce dedi: Dosya indirmedim sadece yönlendirme linkine tıkladım ve bir şey indirmedim zaten sitede açılmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
Fnrbhce dedi: Dosya indirmedim sadece yönlendirme linkine tıkladım ve bir şey indirmedim zaten sitede açılmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #7 erkekavcisii dedi: Galiba evet. Ama genelde dosya indirince oluyor o işler. Genişletmek için tıkla... Dosya indirmedim zaten site açılmadı. Floppy dedi: Hayır en fazla ıpni alır. (eklenti veya indirdiği exeyi açmazsan) Genişletmek için tıkla... Hocam Android kullandığım için exe yi istesem de açamam ama hiçbir şey indirmedim.
erkekavcisii dedi: Galiba evet. Ama genelde dosya indirince oluyor o işler. Genişletmek için tıkla... Dosya indirmedim zaten site açılmadı. Floppy dedi: Hayır en fazla ıpni alır. (eklenti veya indirdiği exeyi açmazsan) Genişletmek için tıkla... Hocam Android kullandığım için exe yi istesem de açamam ama hiçbir şey indirmedim.
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #8 Fnrbhce dedi: Dosya indirmedim zaten site açılmadı. Hocam Android kullandığım için exe yi istesem de açamam ama hiçbir şey indirmedim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz o zaman dostum boşuna telaşa kapılma.
Fnrbhce dedi: Dosya indirmedim zaten site açılmadı. Hocam Android kullandığım için exe yi istesem de açamam ama hiçbir şey indirmedim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz o zaman dostum boşuna telaşa kapılma.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.811 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 16 Ekim 2023 #9 Yok en fazla siteyi kapatana kadar tarayıcı ile birşeyler yapabilir. Ama çok yönlü birşeyler yapamaz yinede.
Yok en fazla siteyi kapatana kadar tarayıcı ile birşeyler yapabilir. Ama çok yönlü birşeyler yapamaz yinede.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #10 Floppy dedi: Sıkıntı olmaz o zaman dostum boşuna telaşa kapılma. Genişletmek için tıkla... Zaten Kaspersky ve McAfee'de bir şey bulamadı.
Floppy dedi: Sıkıntı olmaz o zaman dostum boşuna telaşa kapılma. Genişletmek için tıkla... Zaten Kaspersky ve McAfee'de bir şey bulamadı.