Sadece siyah ekranda beyaz nokta gözüküyor

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Yeni monitör aldım. Gezinirken sadece siyah sayfalarda beyaz bir nokta çıkıyor. Fotoğrafını ekliyorum. Bu ölü piksel mi acaba? İade etmeli miyim?

Dosya Ekleri

• 3AAAFAAA-F7D5-4CFE-9714-78AE17F6E664.jpeg
    3AAAFAAA-F7D5-4CFE-9714-78AE17F6E664.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 553
Maalesef monitörünüzde ölü piksel mevcut. İnternetten aldıysanız hiçbir sebep göstermeksizin 14 gün dolmadan cayma hakkınızı kullanmanızı öneririm.

Maalesef monitörünüzde ölü piksel mevcut. İnternetten aldıysanız hiçbir sebep göstermeksizin 14 gün dolmadan cayma hakkınızı kullanmanızı öneririm.
1 ölü piksel için değişime uğraşılır mı sizce hocam?

İnternetten aldıysanız sebep göstermeden cayma hakkınız var.

Monitörümü mağazadan kontrol ederek aldım. İnternetten alsaydım, herhalde Amazon'dan alırdım. Bu yüzden -şahsi fikrim- ölü piksel durumunda monitörü iade ederdim.

İnternetten aldıysanız sebep göstermeden cayma hakkınız var.

Monitörümü mağazadan kontrol ederek aldım. İnternetten alsaydım, herhalde Amazon'dan alırdım. Bu yüzden -şahsi fikrim- ölü piksel durumunda monitörü iade ederdim.
Evet Hepsiburada üzerinden aldım. 14 gün cayma hakkım var fakat uğraşmaya değer mi ondan emin değilim. Ufak bir nokta için kargoya vermek falan uzun sürer gibime geldi.

Kutusu, tüm parçalar, orijinalliğini mümkün olduğunca bozmayacak şekilde duruyorsa, tekrar paketleyip iade edebilirsiniz. Üstelik Hepsiburada için evden iade alma var, diye biliyorum. Neticede 14 günlük cayma hakkınız mevcut. Eğer sıkıntı çıkarırlarsa tüketici hakem heyeti sizin lehinize karar verecektir.
Ölü piksel olduğunu söylerseniz iade almayıp servis raporu istemeleri muhtemel.
Karar sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı