Discorddan arkadaşım yok zaten biri bana senin bilgilerini yayıcam demedi. Başka birine dedi ben de onunla konuştuğum için korktum onu engelleyip sunucudan çıktım.
Discord'dan arkadaşım yok zaten biri bana senin bilgilerini yayıcam demedi. Başka birine dedi ben de onunla konuştuğum için korktum onu engelleyip sunucudan çıktım.
Zaten bunu biri bana demedi başka biri dedi ben diyen kişi ile konuştuğum için korktum onu da engelledim.
Discord'dan arkadaşım yok zaten biri bana senin bilgilerini yayıcam demedi. Başka birine dedi ben de onunla konuştuğum için korktum onu engelleyip sunucudan çıktım.
Zaten bunu biri bana demedi başka biri dedi ben diyen kişi ile konuştuğum için korktum onu da engelledim.
Arkadaşlar her gün defalarca kez bu konuyu görüyorum sizde görüyorsunuzdur. Neden yayıldı bu olay bu kadar ? Merak etmeyin size birşey yapamazlar. TCler heryerde. Sizde ona bende seninkini bulurum diyin susar.
İstiyorsanız T.C. kimlik numarımı vereyim şirket açın bana, bu arada sadece burdan aldığınız cevaplarla kendinizi tatmin ediyorsunuz. Psikoloğa gitmekten başka çareniz yok.