A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 23 Aralık 2022 #1 Bir konuda benim mesajımı alıntılayan üyeye sadece "tamam" yazdığım için gereksiz mesaj uyarısı aldım. Sadece "tamam" yazmak uyarı sebebi mi?
Bir konuda benim mesajımı alıntılayan üyeye sadece "tamam" yazdığım için gereksiz mesaj uyarısı aldım. Sadece "tamam" yazmak uyarı sebebi mi?
00PARZIVAL00 Picopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 520 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Aralık 2022 #2 Nerde gördüğümü hatırlayamadım, ama teşekkür yazmak yerine beğeni atmamızı söyleyen bir yazı hatırlıyor gibiyim. Bu da öyle bir şey galiba. Bir yetkili bu mesajı görüyor ise böyle bir şey var mı acaba? Merak ettim yanlış mı hatırlıyorum.
Nerde gördüğümü hatırlayamadım, ama teşekkür yazmak yerine beğeni atmamızı söyleyen bir yazı hatırlıyor gibiyim. Bu da öyle bir şey galiba. Bir yetkili bu mesajı görüyor ise böyle bir şey var mı acaba? Merak ettim yanlış mı hatırlıyorum.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 24 Aralık 2022 #3 00PARZIVAL00 dedi: Nerede gördüğümü hatırlayamadım, ama teşekkür yazmak yerine beğeni atmamızı söyleyen bir yazı hatırlıyor gibiyim. Bu da öyle bir şey galiba. Bir yetkili bu mesajı görüyor ise böyle bir şey var mı acaba? Merak ettim yanlış mı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, aynı yazıyı ben de hatırlıyorum. Tamam veya teşekkür ederim diye yazmak, çoğu zaman tek başlarına yazıldığında, gereksiz mesaja giriyor. Orada beğen tuşu varken bence de gereksiz kalıyor
00PARZIVAL00 dedi: Nerede gördüğümü hatırlayamadım, ama teşekkür yazmak yerine beğeni atmamızı söyleyen bir yazı hatırlıyor gibiyim. Bu da öyle bir şey galiba. Bir yetkili bu mesajı görüyor ise böyle bir şey var mı acaba? Merak ettim yanlış mı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, aynı yazıyı ben de hatırlıyorum. Tamam veya teşekkür ederim diye yazmak, çoğu zaman tek başlarına yazıldığında, gereksiz mesaja giriyor. Orada beğen tuşu varken bence de gereksiz kalıyor
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 24 Aralık 2022 #4 Moderatör kendini tanrısal bir şey sanmaya başlamış demektir cezalık bir şey değildir.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 24 Aralık 2022 #5 Ceza aldıysanız uyarı sebebidir. 25+ gereksiz mesaj uyarım var artık gerekli gereksiz olduğunu sorgulamıyorum.
Ceza aldıysanız uyarı sebebidir. 25+ gereksiz mesaj uyarım var artık gerekli gereksiz olduğunu sorgulamıyorum.