Sadece TYT sınavına girmek mantıklı mı?

Crexs

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2020 de liseden mezun oldum temelim çok çok zayıf bu yıl sınava girdim fakat güzel bir sıralamaya giremedim. Artık yaşım da ilerliyor tüm arkadaşlarım üniversiteye gitti veya torpille bir iş sahibi makam sahibi oldu benim üzerimde aile baskısı da olmaya başladı ve bu durum canımı sıkmaya başladı. 2022 YKS için çok kararlı ve ciddi bir şekilde çalışacağım bu yıl YKS sınavına çalışırken sınava son 3-4 ay kala AYT çalışmaya başladım AYT'den hiçbir şey anlamadım. Test çözmek istediğimde kalem oynatamadım. AYT'nin aksine TYT de denemelerde ve testlerde çok rahat soru çözebiliyordum AYT yapamama nedenimi temelimin çok zayıf olmasına verdim bu yıl üniversiteyi de garantilemek için sadece TYT çalışıp TYT'de derece yapmak istiyorum daha sonra DGS ile geçiş yapmayı düşünüyorum. Artık özel veya devlet üniversitesi benim için fark etmez. Sizin düşünceleriniz neler? TYT çalışırken nelere dikkat etmem gerekir herhangi bir önerileriniz var mı?

Matematik konusunda mert hoca YouTube kanalına bakabilirsin. Matematiğe ilk adım, matematik ilk 12 konu, 70 günde TYT matematik vs gibi birçok kampı var ve yeni kamplar yapmaya devam ediyor. Yıl boyunca yapacağı kampların planını atayım sana.

Ek olarak YouTube kanalı: https://www.youtube.com/c/MertHoca/featured

Merhabalar hocam,
Türkçe ve Matematiği çok sağlam tutun, vaktiniz çok. Sadece TYT çalışacağınız için ciddi bir çalışmayla iyi bir puanlar elde edebilirsiniz. Yaşınız kaçtı bir de? İsterseniz polisliğe de başvurabilirsiniz.

@KırAtlıLiberal, o konuda haklısınız. Ancak günlük 20 dil bilgisi çözmenin zararı olacağını sanmıyorum.

Polisliğe başvurmayı düşünüyorum ama gözüm bozuk sol gözümde 1.75 sağ gözümde 2.25 astigmat var büyük ihtimal alınmam ama sırf bu yüzden aralık Ocak gibi lazer olmayı düşünüyorum.

@Crexs, geçmiş olsun. Eğer polis olmak istiyorsan lazer tedavisi olmanda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…