Sadece TYT ve MSÜ'ye girecek birisi nasıl çalışmalı?

Daha fazla  
Besyo beden eğitimi öğretmenliği (ham olarak ilk 800.000 sıralama ile yetenek sınavına girmeye hak kazanılıyor), kara astsubay MYO ya da tıbbi görüntüleme (270-320 puan) istiyorum. Bu sene 12'ye geçtim, 3-4 ay önce 2 tane paragraf soru bankası bitirdim, matematiğim çok kötü olduğu için ocak ayından beri matematik çalışıyordum, Ağustos'ta hepsine ara verdim şu an hiçbir şey çalışmıyorum, Eylül'de tekrar başlayacağım, sizce günlük kaç saat çalışmam yeterli olur, nasıl çalışmam gerekir? Denemelerde en son 45-50 net yapabiliyordum.

Merhabalar,
Öncelikle Matematik dersi için problem çözmüyorsan problem çözmeye başlamanı öneririm. TYT sınavında ciddi bir çoğunluğu problemler oluşturuyor. Günlük paragraf çözer gibi onu da çözmelisin. Ayrıca şu anlık yapman gereken şey, TYT Matematik ve Türkçeyi yıl sonuna kadar çok iyi yapar bir duruma gelmen lazım. Sosyal ve Fen hallediliyor, günlük 4-5 saat çalışsan yeterli olur. Ancak kişiden kişiye göre de bu durum değişir. Örneğin, bazıları 2-3 saat çalışıp öyle de anlıyor. Hangi saat aralığı senin için iyi geliyorsa o aralıkta çalışmalısın. Ancak tavsiyem günlük en az 3-4 saat yönünde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…