Sadece uçlu kalem fiyatına tüm set alınır mı?

u_888

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 An16-41
-Rtx4060
-Ryzen 7 7840hs
-16gb ram ddr5
-512gb+1tb ssd
Merhaba adel blackline metal uçlu kalem almayı düşünüyorum. Siyah renk almayı düşünüyordum. Amazon'da bir set gördüm.
Adel blackline set Amazon.com.tr
Normalde kalem tek başına bu fiyatlardayken burada kalemlik+kalem+silgi+uç bu fiyata var. Bir sıkıntı çıkabilir mi?

Sorun çıkarmaz ama kalem efsane kalem almayı düşünenler alabilir 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum hiç bozulmadı taş gibi kalem iddaya varım faberden bile daha sağlamdır.

Fazla kaliteli görünmedi bana.
Ama eğer sağlam bir birikim yapar isen bunu al:
https://www.trendyol.com/rotring/uclu-kalem-siyah-800-0-7-p-1758926?boutiqueId=61&merchantId=111246
Ben bunu kullanırım ve çok memnunum. Ama istersen al.

Sorun çıkarmaz ama kalem efsane kalem almayı düşünenler alabilir 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum hiç bozulmadı taş gibi kalem iddaya varım faberden bile daha sağlamdır.
Fiyat cidden şaşırtıcı geldi ondan sormak istedim. Arkadaşlarımda da vardı onlarda önerdi.

Daha geçen arkadaşım aldı cidden güzel kalem. Ama bir kaleme bu kadar para veremem.

Hocam bu fiyata kalem alınmaz adel blackline serisi cidden çok iyi bütün her şeyden daha sağlamdır.

Fiyat cidden şaşırtıcı geldi ondan sormak istedim. Arkadaşlarımda da vardı onlarda önerdi.

Hocam bir şey olacağını sanmıyorum ama kalemliğiniz vs varsa kalemi tek almanızı öneririm.

Hocam bu fiyata kalem alınmaz adel blackline serisi cidden çok iyi bütün her şeyden daha sağlamdır.

Hocam bir şey olacağını sanmıyorum ama kalemliğiniz vs varsa kalemi tek almanızı öneririm.
Şuana kadar okula sadece 1 kurşun kalem 1 mavi tükenmez kalem ve 1 silgi ile gittiğim için kalemlik kullanmıyordum. Kalemin fiyatına bu set olduğu için alırken bari bunu almayı düşündüm. Kalemlikde güzel gözüktü kullanırım artık

Satıcıya baktımda güvenilir alın gitsin hocam.

Aynı kalemi 3 kere aldım kullandım çok güzel kalemdir kendisi hissyatı falanda çok iyi.
Ben zamanında 25tl ye almıştım şuanki fiyatı iyi.

Gördüm. Beğendim. Aldım. Artık rotring Rapid ile beraber kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…