Sadece uygulama kullanmak için Android emulator önerisi

kruzenach25

Decapat
Sosyal medyadan uzaklaşmak için akıllı telefonumu sattım. Şu an Samsung Galaxy Ace kullanıyorum. Sadece Steam, WhatsApp, Papara gibi uygulamalar kurabileceğim, oyun amaçlı olmayan hızlı bir Android emulator önerir misiniz? Şu an LDPlayer kullanıyorum ama çok yavaş çalışıyor.

MEmu Play kullanabilisiniz. Ya da bilgisayarınıza dual boot olacak şekilde hem windows hem android kurabilirsiniz. İlgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akıcı olur mu?

Dual boot olayı biraz saçma benim için çünkü Android emulator kurmak istememdeki en büyük amaç Steam uygulamasıydı ama VirtualBox ile olabilir bir rehber var mı bildiğiniz.

Dual boot olayı biraz saçma benim için çünkü Android emulator kurmak istememdeki en büyük amaç Steam uygulamasıydı ama VirtualBox ile olabilir bir rehber var mı bildiğiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunu sanırım virtualbox'a kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…