Sadece Valorant'ta karşılaşılan bilgisayar kapanması

ReyKaan1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant'ta bilgisayarı açtığımda PC kapanıyor. Daha önce de ekran kapanıyordu; CPU'yu 95 derece ile sınırlandırınca kapanma sorunu yaşamıyordum. Ancak dün Hellian'ın yaptığı FPS artırma ayarlarını uyguladım. Bugün oyuna girdiğimde PC aniden kapanmaya başladı. Sonrasında tüm ayarları eski hâline getirdim, fakat hâlâ kapanıyor. Not: Bu durumu yalnızca Valorant'ta yaşıyorum. Assetto Corsa'yı Pure modu ile 2 saat boyunca sorunsuz oynuyorum, yani sorun sadece Valorant'ta ortaya çıkıyor. Sistem özelliklerim: Ekran kartım aşağıda, işlemcim ise Intel Xeon 1220 v2. kullandığım kasa HP proliant ML310e gen8 modeli. PSU ise 920W gücünde. Bu durumda ne yapmalıyım?

hq720.jpg

Dosya Ekleri

• hq720.jpg
    hq720.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 5500XT 8 GB var bende de ani donma kapanma vardı bir de mavi ekran veriyordu bilgisayar durduk yere sonra biraz kurcaladıktan sonra fark ettim ki bu mavi ekranı veren Vanguard mış işlemciyi kitliyordu ya da ekran kartını tam emin değilim daha sonrasında bilgisayarımdan kaldırma programları kullanarak tamamen bilgisayarımdan Riot'a ait her şeyi kaldırdım bilgisayar kendine geldi ondan sonra herhangi bir kapanma ile karşılaşmadım hatta bilgisayarın açılma hızı bile değişti.

Bende 5500XT 8 GB var bende de ani donma kapanma vardı bir de mavi ekran veriyordu bilgisayar durduk yere sonra biraz kurcaladıktan sonra fark ettim ki bu mavi ekranı veren Vanguard mış işlemciyi kitliyordu ya da ekran kartını tam emin değilim daha sonrasında bilgisayarımdan kaldırma programları kullanarak tamamen bilgisayarımdan Riot'a ait her şeyi kaldırdım bilgisayar kendine geldi ondan sonra herhangi bir kapanma ile karşılaşmadım hatta bilgisayarın açılma hızı bile değişti.
peki sonra yükledin mi valorantı

Vanguard yüzüne yüklemedim bidahada yüklemem zaten oyuna girmesem bile Vanguard çalışıyor durdursam oyun açılmıyor bende komple kaldırdım bir daha da yüklemem.

Ya analamıyorum Valorant'ı Valorant'ta bir sıkıntı çıkıyor hep diğer oyunlarda ise hiçbir sıkıntı olmadan oynayabiliyosun.

Vanguard yüzüne yüklemedim bidahada yüklemem zaten oyuna girmesem bile vanguard çalışıyor durdursam oyun açılmıyor bende komple kaldırdım birdaha da yüklemem
steamın var mı knk

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı