Sadece web sitesine girerek RAT yenilir mi veya tarayıcı verileri çalınır mı?

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadasla bunun tartışmasına girdik ona bir link attım o da RAT trojan girer dedi ben dedim ki onlar öyle girilmiyor o da dedi ama tarayicinda ki verileri çalabilirler dedi.

Sonra merak ettim harbiden olur mu diye internette çok bir şey bulamadım. Buraya sormaya karar verdim. Böyle web siteden veri çalma RAT olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadasla bunun tartışmasına girdik ona bir link attım o da RAT trojan girer dedi ben dedim ki onlar öyle girilmiyor o da dedi ama tarayicinda ki verileri çalabilirler dedi.

Sonra merak ettim harbiden olur mu diye internette çok bir şey bulamadım. Buraya sormaya karar verdim. Böyle web siteden veri çalma RAT olabilir mi?
0 gün açığı yoksa yemezsin.
Varsa da senin üstünde kullanılmayacak kadar değerlidir bu açıklar :D

Hocam Linux üzerinden fake login paneler oluyor kullanıcı adını şifresini giriyor sizin karşınıza geliyor bilgileri bir de siteye girdiğiniz an fotoğraf izini istiyor verirseniz eğer sizin fotoğrafınızı çekip karşı tarafa atıyor ben bunları yapıyordum virüs girmesi hakkında bir bilgim yok
zaten hepsi hazır tool du

Çok büyük bir çalışma gerekir bunu yapan insanlar da çok daha büyük kişilere göz diker :).

İnternet sitesine girmekle RAT bulaşmaz. En fazla çerezlerini çalarlar, çerezlerini temizlemek zorunda kalırsın ve o tarayıcıdan girdiğin tüm hesapların şifresini değiştirmen gerekir.

Tarayıcı verileri (çerezler) çalınabilir. Fakat RAT durumu söz konusu olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı