elyz Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #1 Aniden bir şey oldu ve sesler gitti. Sadece Windows'un sistem sesleri kaldı. Ses düzey karıştırıcısından ve hoparlör ayarlarından baktığımda da her şey normal gözüküyor. Çözümü var mıdır? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Aniden bir şey oldu ve sesler gitti. Sadece Windows'un sistem sesleri kaldı. Ses düzey karıştırıcısından ve hoparlör ayarlarından baktığımda da her şey normal gözüküyor. Çözümü var mıdır? Yardımcı olur musunuz?
UfukÇ. Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #2 Ses sürücüsünü kaldırıp tekrardan kurun. Harici bir ses kartı bağladıysanız ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS elyz Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #3 UfukÇ. dedi: Ses sürücüsünü kaldırıp tekrardan kurun. Harici bir ses kartı bağladıysanız ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı ama sorunu hallettim. Yanlışıkla bir yerden nasıl olduysa ses geliştiricileri açmışım. Artı 0 Eksi
UfukÇ. dedi: Ses sürücüsünü kaldırıp tekrardan kurun. Harici bir ses kartı bağladıysanız ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı ama sorunu hallettim. Yanlışıkla bir yerden nasıl olduysa ses geliştiricileri açmışım.