Sadece Windows'u SSD'ye aktarmak

Ali Egelii

Kilopat
1TB harddiskim var ve %90'ı dolu. Bu diskin içindekileri silmeden buradaki sadece Windows'u SSD'ye geçirmek istiyorum. SSD 240GB klonlama ile olmuyor çünkü harddisk SSD'den büyük oladığu için.

Nasıl yapabilirim bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece windowsu SSD'ye geçirmek yerine SSD'ye direkt bir windows kurulumu yapmaya ne dersiniz? SSD'ye kurulumu yaptıktan sonra SSD'den sistemi boot edip,
> Windows + R tuşu
> Önyükleme
kısmından o anda aktif olmayan, yani harddiskte bulunan, işletim sistemini silebilirsiniz. Kendim daha önce Dual boot kullanmadım. Ama böyle bir şey olduğunu biliyorum. Yanlışım varsa daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsinler lütfen.

1590855582819.png

Diskte 3 tane böyle parça var.
Sadece windowsu SSD'ye geçirmek yerine SSD'ye direkt bir windows kurulumu yapmaya ne dersiniz? SSD'ye kurulumu yaptıktan sonra SSD'den sistemi boot edip,
> Windows + R tuşu
> Önyükleme
kısmından o anda aktif olmayan, yani harddiskte bulunan, işletim sistemini silebilirsiniz. Kendim daha önce Dual boot kullanmadım. Ama böyle bir şey olduğunu biliyorum. Yanlışım varsa daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsinler lütfen.
evet de bunu yapmam için flash bellek lazım değil mi şuan malesef etrafımda flash bellek yok dvd içinde dvd rom'um yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı