Çözüldü Sadece Word, Excel ve PowerPoint nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
18
Yer
Şemdinli, Hakkari
Sadece bu 3 uygulamayı yüklemek istiyorum. Ama hiçbir şekilde nasıl yapacağımı bulamadım. LibreOffice falan önermeyin. Çoğu slaytı, metni vs. hatalı gösteriyor çünkü.

Çözüm

İndirmek için buradaki methodu kullanabilirsiniz. Microsoft'un sunucularından Microsoft'un kendi resmi yöntemiyle yapılıyor.

Eğer cracklemeyecekseniz lisans ile ilgili adımları yapmayın. Crack tavsiye etmiyorum
Kurulum yaptığın Setup.exe ile aynı klasörde bir xml dosyası olması lazım. Configuration.xml sanırım. Onun içinde düzenlemeler yapınca oluyordu. Hangi sürüm ve dediğim gibi bir xml dosyası var mı kontrol et.

İndirmek için buradaki methodu kullanabilirsiniz. Microsoft'un sunucularından Microsoft'un kendi resmi yöntemiyle yapılıyor.

Eğer cracklemeyecekseniz lisans ile ilgili adımları yapmayın. Crack tavsiye etmiyorum

Çözüm
Teşekkürler, deneyeceğim. Elimde okulun verdiği orijinal lisans var zaten.

Ekleme: Teşekkürler, işe yaradı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…