T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Sorumu başlıkta belirttim. Bu durum sadece YouTube TR'de mi geçerli yoksa diğer ülkeler için de geçerli mi?
Sorumu başlıkta belirttim. Bu durum sadece YouTube TR'de mi geçerli yoksa diğer ülkeler için de geçerli mi?
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #2 Tüm ülkelerde geçerli.
Meraklı Deli Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ocak 2022 #3 Bence derle ve gör.
Xway Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 Her ülkede aynı. Add block kullanmanı tavsiye ederim.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 31 Ocak 2022 #5 Özellikle YouTube Premium ve Trendyol çok reklam yayınlıyor.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 31 Ocak 2022 #6 Yalnız Araba dedi: Özellikle YouTube Premium ve Trendyol çok reklam yayınlıyor. Genişletmek için tıkla... Hele bir de VPN açınca 30 saniyeden 2 tane reklam izlettiriyor adama
Yalnız Araba dedi: Özellikle YouTube Premium ve Trendyol çok reklam yayınlıyor. Genişletmek için tıkla... Hele bir de VPN açınca 30 saniyeden 2 tane reklam izlettiriyor adama
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 31 Ocak 2022 #7 Xway dedi: Her ülkede aynı. Add block kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... İçerik üreticilerinin haklarına saygı gösteriyorum ben. YouTube Premium almak daha mantıklı.
Xway dedi: Her ülkede aynı. Add block kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... İçerik üreticilerinin haklarına saygı gösteriyorum ben. YouTube Premium almak daha mantıklı.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 31 Ocak 2022 #8 Tüm ülkelerde geçerli. Ama bence etkisi azalmış olabilir yurt dışında. Eskiden yabancı kanalların yorumlarında "trivago" dalgası çok geçilirdi ama şimdi pek değinen yok. Ben sıklığın azalması ihtimaline yoruyorum bu durumu.
Tüm ülkelerde geçerli. Ama bence etkisi azalmış olabilir yurt dışında. Eskiden yabancı kanalların yorumlarında "trivago" dalgası çok geçilirdi ama şimdi pek değinen yok. Ben sıklığın azalması ihtimaline yoruyorum bu durumu.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #9 Reklam sıklığı fazla olduğu için şikayetçiyim sadece. YouTube Vanced kullanıyorum uzun süredir, YT Premium'a para vermek istemiyorum.
Reklam sıklığı fazla olduğu için şikayetçiyim sadece. YouTube Vanced kullanıyorum uzun süredir, YT Premium'a para vermek istemiyorum.
Xway Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #10 hakangu dedi: İçerik üreticilerinin haklarına saygı gösteriyorum ben. YouTube Premium almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi. Opera GX bunu yasal yolla sunuyor bende kullanıyorum.
hakangu dedi: İçerik üreticilerinin haklarına saygı gösteriyorum ben. YouTube Premium almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi. Opera GX bunu yasal yolla sunuyor bende kullanıyorum.