TUPAC40 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 34 5 Temmuz 2023 #1 Tarifemde sadece yurt içi internet yazıyor. Ben WhatsApp'ya da Facebook üzerinden yurt dışı ile konuşabilir miyim? Faturama ek ücret gelir mi acaba?
Tarifemde sadece yurt içi internet yazıyor. Ben WhatsApp'ya da Facebook üzerinden yurt dışı ile konuşabilir miyim? Faturama ek ücret gelir mi acaba?
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 5 Temmuz 2023 #2 Kullanabilirsiniz. Orada kastı yurt içinde mobil veriyi kullanabilirsiniz demek istiyor. Yurt dışına çıkarsanız internetiniz orada geçerli olmaz.
Kullanabilirsiniz. Orada kastı yurt içinde mobil veriyi kullanabilirsiniz demek istiyor. Yurt dışına çıkarsanız internetiniz orada geçerli olmaz.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 5 Temmuz 2023 #3 Yurt dışında internet açınca yurt içi internetten gitmeyeceğine göre ek ücret çıkar.
TUPAC40 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 34 5 Temmuz 2023 #4 delikarga dedi: Kullanabilirsiniz. Orada kastı yurt içinde mobil veriyi kullanabilirsiniz demek istiyor. Yurt dışına çıkarsanız internetiniz orada geçerli olmaz. Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim 262364 dedi: Yurt dışında internet açınca yurt içi internetten gitmeyeceğine göre ek ücret çıkar. Genişletmek için tıkla... Ben yurt içinde kullanacağım tarifemi yurt dışına çıkmayacağım.sadece yurt dışı whatssap yada fecebook üzerinden konuşursam ek ücret yansır mı demek istedim
delikarga dedi: Kullanabilirsiniz. Orada kastı yurt içinde mobil veriyi kullanabilirsiniz demek istiyor. Yurt dışına çıkarsanız internetiniz orada geçerli olmaz. Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim 262364 dedi: Yurt dışında internet açınca yurt içi internetten gitmeyeceğine göre ek ücret çıkar. Genişletmek için tıkla... Ben yurt içinde kullanacağım tarifemi yurt dışına çıkmayacağım.sadece yurt dışı whatssap yada fecebook üzerinden konuşursam ek ücret yansır mı demek istedim