Sadecenotebook.com güvenilir mi ?

MelihK399

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu siteden kredi kartı ile Asus K555UB-XO099D bu ürünü almayı düşünüyorum ama ne kadar güvenilir bi site bilmiyorum site hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Bir sanal marketin kendine ait SSL koruması olması lazım. Benim kişisel görüşüm o laptopu bu siteden almam.

Sitenin HTTPS etiketi alması demektir. Ben özellikle kişisel görüşüm yazdım . Zaten Tüm ödeme sistemlerinde SSL desteği veriliyor. Zaten verilmediği takdirde bankalar onay vermiyor.
Eğer bir E-Ticaret işi yapıyorsanız müşterilerin ilk bakacağı şey bu sitenin kendine ait Sertifika lisansı var mı. Zira benim baktığım ilk şey bu olay her ne kadar satış yapsalarda yapmasalarda.Sertifika Demek Kimlik Kartı demektir. Kimlik kartı olmayan bir sitedende alışveriş yapmam dediğim gibi bu benim kişisel görüşümdür. Ki şuanda bir ticaret sitesinde her etki alanı için çoklu ve ticaret için olan SSL Sertifikaları var. Bu sertifikaları almak güvenilir açısından önemli. Benim için https etiketi görmediğim yere ben banka bilgilerimi paylaşıp siteden herhangi birşey almam.

SSL Sertifikası Nedir ve Neden Önemlidir? – Güzel Hosting Internet Hizmetleri – Blog Konu ile ilgili arkadaş çok güzel açıklamasını yapmış. Ayriyetten verdiğiniz linkte SSL sertifikasının sadece internet explorer da göründüğü yazıyor. Bu da sitenin çok zayıf bir SSL sertifikası kullandığını gösteriyor. Ben internet kafe veya açık alanlarda sunulan internet üzerinden bu siteye giriş yaptığımda sitede bulunan zayıf SSL beni büyük bir ihtimal koruyamayacak ve banka bilgilerim gibi önemli bilgiler belki başkalarının eline geçecek. Açıklama yapıyorsanız bile dikkatli yapın.Ben burda insanları uyarırken sizin neden direk savunmaya geçtiğinizi ve eksikleri kapatmaya çalıştığınızıda anlamış değilim. Zira burda insanların güvenliği söz konusu iken yaptığınız açıklama hiç hoş değil.

Son düzenleme:
@KeremTK, ısrarla yanlış düşündüğünüz şeyi doğru gibi göstermeye çalışıyorsunuz. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. Sitenin SSL sertifikası bulunuyor. Ek olarak düzgün okumayı denemelisiniz, orada nasıl anlaşılabileceği yazılıyor. İnsanların kafasına boş yere soru işaretleri getirip de kaygı içerisinde bırakmamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…