KokorecAhmet Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Sades A6, Sanal 7.1 Surrond, Mikrofonlu, Gaming Bilgisayar Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Sades A6, Sanal 7.1 Surrond, Mikrofonlu, Gaming Bilgisayar Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Daha önce hiç 7.1 kulaklık almadım ama bu kulaklık hoşuma gitti sizce alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekler var mı?
Sades A6, Sanal 7.1 Surrond, Mikrofonlu, Gaming Bilgisayar Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Sades A6, Sanal 7.1 Surrond, Mikrofonlu, Gaming Bilgisayar Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Daha önce hiç 7.1 kulaklık almadım ama bu kulaklık hoşuma gitti sizce alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekler var mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Ocak 2024 #2 Alınmaz. 7.1 değil ayrıca bu kulaklık.
KokorecAhmet Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 erme dedi: Alınmaz. 7.1 değil ayrıca bu kulaklık. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı?
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #4 KokorecAhmet dedi: Sades A6, Sanal 7.1 Surrond, Mikrofonlu, Gaming Bilgisayar Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Sades A6, Sanal 7.1 Surrond, Mikrofonlu, Gaming Bilgisayar Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Daha önce hiç 7.1 kulaklık almadım ama bu kulaklık hoşuma gitti sizce alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekler var mı? Genişletmek için tıkla... 7.1 Surround diyen kulaklıkların hiçbirisi gerçek 7.1 kulaklık değildir. Gerçek 7.1 kulaklıklar piyasada zor bulunuyor bildiğim kadarıyla bilginiz olsun.
KokorecAhmet dedi: Sades A6, Sanal 7.1 Surrond, Mikrofonlu, Gaming Bilgisayar Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Sades A6, Sanal 7.1 Surrond, Mikrofonlu, Gaming Bilgisayar Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Daha önce hiç 7.1 kulaklık almadım ama bu kulaklık hoşuma gitti sizce alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekler var mı? Genişletmek için tıkla... 7.1 Surround diyen kulaklıkların hiçbirisi gerçek 7.1 kulaklık değildir. Gerçek 7.1 kulaklıklar piyasada zor bulunuyor bildiğim kadarıyla bilginiz olsun.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.911 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #5 KokorecAhmet dedi: Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Game Note bakabilirsin, ürünlerinden herkes memnun. xopeSs dedi: 7.1 Surround diyen kulaklıkların hiçbirisi gerçek 7.1 kulaklık değildir. Gerçek 7.1 kulaklıklar piyasada zor bulunuyor bildiğim kadarıyla bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... 7.1 dediği olay sesin sahdan soldan cart curt gelmesi. Arkadaşta bunun bilincindedir diye düşünüyorum.
KokorecAhmet dedi: Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Game Note bakabilirsin, ürünlerinden herkes memnun. xopeSs dedi: 7.1 Surround diyen kulaklıkların hiçbirisi gerçek 7.1 kulaklık değildir. Gerçek 7.1 kulaklıklar piyasada zor bulunuyor bildiğim kadarıyla bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... 7.1 dediği olay sesin sahdan soldan cart curt gelmesi. Arkadaşta bunun bilincindedir diye düşünüyorum.
KokorecAhmet Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #6 tahtakapı dedi: Game Note bakabilirsin, ürünlerinden herkes memnun. 7.1 dediği olay sesin sahdan soldan cart curt gelmesi. Arkadaşta bunun bilincindedir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Biraz baktım bu model sizce nasıl?
tahtakapı dedi: Game Note bakabilirsin, ürünlerinden herkes memnun. 7.1 dediği olay sesin sahdan soldan cart curt gelmesi. Arkadaşta bunun bilincindedir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Biraz baktım bu model sizce nasıl?
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.911 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #7 KokorecAhmet dedi: Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Biraz baktım bu model sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Bende bunu atacaktım. Araştırmalarını falan inceleyebilirsin baya sağlam kulaklık. Almadigima pişmanım.
KokorecAhmet dedi: Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Biraz baktım bu model sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Bende bunu atacaktım. Araştırmalarını falan inceleyebilirsin baya sağlam kulaklık. Almadigima pişmanım.