Sades Armace vs Philips SHM 1900

Hangisi?

• Sades Armace

Oy: 0 0,0%
  • Philips SHM1900

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0
  • Anket kapandı .

RangerGamer

Hectopat
Dostlar hangisini almalıyım? Benim için önemli kraterler: Mikrafon kalitesi, ses kalitesi, dışarı ses vermemesi ve rahatlığı. CSGO'da ses kasmak için hangisi daha iyidir? Ve dediğim gibi sesi dışarı çok az vermesi full seste çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sades model ergonomi konusunda pek iyi değil. Yalıtım olarak bu fiyatlarda iyi model bulman çok zor. Ben Gamecom 388 modelini öneririm. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi ve ergonomi olarak fiyatına göre oldukça iyi. Yalnız sesi dışarıya azcık veriyor. Zaten dediğim gibi o fiyatlarda yalıtımı iyi olan kulaklık bulmak çok zor.

Sades model ergonomi konusunda pek iyi değil. Yalıtım olarak bu fiyatlarda iyi model bulman çok zor. Ben Gamecom 388 modelini öneririm. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi ve ergonomi olarak fiyatına göre oldukça iyi. Yalnız sesi dışarıya azcık veriyor. Zaten dediğim gibi o fiyatlarda yalıtımı iyi olan kulaklık bulmak çok zor.

O kadar veremem ki. Sades Armace ile ses kasabilirmiyim CSGO'da? Sesi ne kadar verir dışarı Sades son seste. Fareyede çok ihtiyacım var Sades Armace'nin yanında farede gelmesi beni cezbetti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı