Sades Sa-901 İncelemesi

Sades sadece Çin'de satış yapan bir firmadır.Genellikle E-Sporcu Ekipmanları üretmekdedir. Sadece Çin pazarına yönelik olduğu için fiyat olarak uygundur. İncelediğimiz model SADES SA-901 ücretsiz kargoyla beraber 25 Dolara aliexpress veya ebay'den edinilebilir.

Gelelim konumuza.Sades'in orta üst segmentinde yer alan SA-901 Modeli 7.1 sanall surround ses. İp kablosu, özel yazılımı,ayar kumandası ve kaliteli mikrofonu ile öne çıkıyor. Ürünün 50 liralık bir fiyatı olduğunu düşünürsek bu özellikle gayet yeterli. Hatta bu özelliklere sahip 50 liralık kulaklık bulmak imkansız.

Özellik Tablosu

ModelSADES SA-901
Hoparlüör çapı40mm
Ses efekti7.1 simulated sound channels
Hassasiyet111dB +/- 3 dB at 1 khz
Empedans32 Ohm +/- 15%
Max çıkış gücü50mW
Mikrofon6.0*5.0mm
M. Hassasiyeti-62dB +/- 3 dB
Kablo m.Approx.3.0m
Giriş biçimiUSB (USB bağlatısından beslenir)
Ağırlık320 g
RenkSiyah & Kırmızı
[TBODY] [/TBODY]
Kutu içeriği:

• 1 x SADES SA-901 (Kutuyla beraber, kullanım klavuzu, Driver cd,garanti kağıdı)
+ Yönleri:

• F/P ürünü
  • Yüksek ses kalitesi
  • 7.1 desteği
  • Basit Arayüz
  • USB giriş
  • Basit kurulum
  • Kaliteli kablo, işcilik

- Yönleri:

Benim gibi saatlerce oyun oynuyorsanız kulağınız acıyaktır.(Ama bu ses için değer)
Mikrofon çok kaliteli ama ses düşük.
Tasarım daha iyi olabilir.

Kısaca bu fiyata daha iyisi yok diyorum. Yaklaşık 40-50 dolara en üst modeli olan e-sport cuların kullandığı modellerde mevcut. Ürünün çekilmiş yüksek kalite resimleri aşağıdadır. Umarım fikir verebilmişimdir.

Resimler yarın upload edilcektir.

ebay.

Aliexpress'den de alınabilir

9aLYhiS.jpg

CLWjRCK.jpg

peOtcQr.jpg

JLGz2f4.jpg

bEEfAlL.jpg

EzaTE9v.jpg

qagUbJ2.jpg

L41Rh64.jpg

lNXXofB.jpg

HTPp1sP.jpg

pNSsJD5.jpg

RpdLth1.jpg

Resimler eklenmiştir.

Evet 2016'dan yazıyorum :D Trust Gxt 340 modeli Türkiyede 140 220 lira arasında değişirken bu ürünü gördüm SA-901. Tasarımı driveri herşeyi aynı. Fakat 60 TL. Aralarında bir fark var mıdır acaba ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı