Sades sadece Çin'de satış yapan bir firmadır.Genellikle E-Sporcu Ekipmanları üretmekdedir. Sadece Çin pazarına yönelik olduğu için fiyat olarak uygundur. İncelediğimiz model SADES SA-901 ücretsiz kargoyla beraber 25 Dolara aliexpress veya ebay'den edinilebilir.
Gelelim konumuza.Sades'in orta üst segmentinde yer alan SA-901 Modeli 7.1 sanall surround ses. İp kablosu, özel yazılımı,ayar kumandası ve kaliteli mikrofonu ile öne çıkıyor. Ürünün 50 liralık bir fiyatı olduğunu düşünürsek bu özellikle gayet yeterli. Hatta bu özelliklere sahip 50 liralık kulaklık bulmak imkansız.
Özellik Tablosu
[TBODY]
[/TBODY]Kutu içeriği:
- Yönleri:
Benim gibi saatlerce oyun oynuyorsanız kulağınız acıyaktır.(Ama bu ses için değer)
Mikrofon çok kaliteli ama ses düşük.
Tasarım daha iyi olabilir.
Kısaca bu fiyata daha iyisi yok diyorum. Yaklaşık 40-50 dolara en üst modeli olan e-sport cuların kullandığı modellerde mevcut. Ürünün çekilmiş yüksek kalite resimleri aşağıdadır. Umarım fikir verebilmişimdir.
Resimler yarın upload edilcektir.
Gelelim konumuza.Sades'in orta üst segmentinde yer alan SA-901 Modeli 7.1 sanall surround ses. İp kablosu, özel yazılımı,ayar kumandası ve kaliteli mikrofonu ile öne çıkıyor. Ürünün 50 liralık bir fiyatı olduğunu düşünürsek bu özellikle gayet yeterli. Hatta bu özelliklere sahip 50 liralık kulaklık bulmak imkansız.
Özellik Tablosu
| Model | SADES SA-901 |
| Hoparlüör çapı | 40mm |
| Ses efekti | 7.1 simulated sound channels |
| Hassasiyet | 111dB +/- 3 dB at 1 khz |
| Empedans | 32 Ohm +/- 15% |
| Max çıkış gücü | 50mW |
| Mikrofon | 6.0*5.0mm |
| M. Hassasiyeti | -62dB +/- 3 dB |
| Kablo m. | Approx.3.0m |
| Giriş biçimi | USB (USB bağlatısından beslenir) |
| Ağırlık | 320 g |
| Renk | Siyah & Kırmızı |
- 1 x SADES SA-901 (Kutuyla beraber, kullanım klavuzu, Driver cd,garanti kağıdı)
- F/P ürünü
- Yüksek ses kalitesi
- 7.1 desteği
- Basit Arayüz
- USB giriş
- Basit kurulum
- Kaliteli kablo, işcilik
- Yönleri:
Benim gibi saatlerce oyun oynuyorsanız kulağınız acıyaktır.(Ama bu ses için değer)
Mikrofon çok kaliteli ama ses düşük.
Tasarım daha iyi olabilir.
Kısaca bu fiyata daha iyisi yok diyorum. Yaklaşık 40-50 dolara en üst modeli olan e-sport cuların kullandığı modellerde mevcut. Ürünün çekilmiş yüksek kalite resimleri aşağıdadır. Umarım fikir verebilmişimdir.
Resimler yarın upload edilcektir.