Çözüldü Saf Android'de font değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zinederon

Kilopat
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Yazı fontumu Samsung'un fontu yapmak istiyorum. Ama ayarlarda sadece büyüklük ayarlanıyor nasıl değiştireceğim?

Çözüm
Yazı fontu değişmiyor dediğiniz gibi sadece büyüklük değişiyor. İsterseniz yüksek kontrastlı yapabilirsiniz. Ayarlar> erişilebilirlik> Deneysel> Yüksek kontrastlı metin. 3. şahıs uygulama kullanarak da yapamazsınız, telefonun özel ayarı yok. İndireceğiniz uygulamalar sadece yer kaplamakla işe yarar.
Yazı fontu değişmiyor dediğiniz gibi sadece büyüklük değişiyor. İsterseniz yüksek kontrastlı yapabilirsiniz. Ayarlar> erişilebilirlik> Deneysel> Yüksek kontrastlı metin. 3. şahıs uygulama kullanarak da yapamazsınız, telefonun özel ayarı yok. İndireceğiniz uygulamalar sadece yer kaplamakla işe yarar.

Son düzenleme:
Çözüm
Virüssüz bir uygulama var mı bildiğiniz?
Virüssüzden kastım çok fazla erişim izni istemeyen.
Maalesef bildiğim bir uygulama yok fakat öyle uygulamalar olsa dahi çalışabileceğini sanmıyorum. Samsung derseniz Samsung Store'da Samsung telefonlar için var diye biliyorum.

Maalesef bildiğim bir uygulama yok fakat öyle uygulamalar olsa dahi çalışabileceğini sanmıyorum. Samsung derseniz Samsung Store'da Samsung telefonlar için var diye biliyorum.
Telefonum Samsung değil General Mobile Gm 9 Pro. Bilenler yazarsa sevinirim.

Telefonum Samsung değil General Mobile Gm 9 Pro. Bilenler yazarsa sevinirim.
Evet dediğiniz telefonu ben de kullanıyorum fakat öyle bir ayar yok. Bence değişseydi saçma olurdu adı üstünde Saf Android Biz saflığı için alıyoruz bu telefonu.

10 dakikadır arıyorum fakat bulamadım. Bence yoktur.
Root vb yaparsanız belki değişebilir bildiğim root yok, hocalarım biliyorlardır belki.

Root düşünmüyorum şu anda. İfont'u duydum güvenli mi biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam GM 9 Pro'da font değiştirme ayarı olmadığı için bir işe yaramaz diye düşünüyorum.

Root düşünmüyorum şu anda. İFont'u duydum güvenli mi biliyor musunuz?

Uygulamaya baktım şu an denedim dediğim gibi font değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…