R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Nisan 2021 #11 Jacques Lacan dedi: Windows 10 yanına Dual Boot nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin. Jacques Lacan dedi: Script kullanmadan nasıl kurabilirim? Bir rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jacques Lacan dedi: Windows 10 yanına Dual Boot nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin. Jacques Lacan dedi: Script kullanmadan nasıl kurabilirim? Bir rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jacques Lacan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #12 @runit Arch kuruyordum. Her şey güzel giderken klavye yazmayaya başladı. Nasıl çözerim? Şu an o siyah ekrandayım. Jacques Lacan dedi: @runit Arch kuruyordum. Her şey güzel giderken klavye yazmayaya başladı. Nasıl çözerim? Şu an o siyah ekrandayım. Genişletmek için tıkla... @cengover_ekin Kurulum ekranındayım. Nasıl çözeceğim?Kitlendi birden. @Ali998 Son düzenleme: 9 Nisan 2021
@runit Arch kuruyordum. Her şey güzel giderken klavye yazmayaya başladı. Nasıl çözerim? Şu an o siyah ekrandayım. Jacques Lacan dedi: @runit Arch kuruyordum. Her şey güzel giderken klavye yazmayaya başladı. Nasıl çözerim? Şu an o siyah ekrandayım. Genişletmek için tıkla... @cengover_ekin Kurulum ekranındayım. Nasıl çözeceğim?Kitlendi birden. @Ali998