Saf Suyun içine PSU koyulmaması

TheFoxsnow

Hectopat
Merhaba, iyi günler. Merak ettiğim soru basit akvaryum PC'ler var bu PC'ler içindeki su saf su ve korozyondan koruyan maddeler var.
Ama bu akvaryum kasaların ıcıne PSU'yu koymuyorlar. Nedeni nedir, acaba neden koyulmuyor merak ediyorum?
Lütfen elektronikciler konuyu acıklarsa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, burada PSU içinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yener hocam, konudan bağımsız Forza profil gitmiş, sizi tanıyamadım. PSU için de bir fikrim yok fakat belki korozyondan korumak için eklenen katkı maddeleri ile tepkimeye girebileceği durumlar vardır. Bilgisizce, cahil yorumu yaptım sadece.

Yok hocam. Estağfurullah. Olabilir elbette. İçinde PSU olanlarda var. Biraz çılgın projeler. Adamlar yağ ile yapmışlar.

Yok hocam. Estağfurullah. Olabilir elbette. İçinde PSU olanlarda var. Biraz çılgın projeler. Adamlar yağ ile yapmışlar.
Biz kendi şartlarımızda konfor alanımızdan "en azından" bu konular için pek çıkamıyoruz imkansızlıklar nedeni ile ama, karşımda baloncuklarla bana RDR2 oynatan bir bilgisayarı görmeyi çok isterdim açıkçası. Belki bir gün biz de bilgisayarın suyunu ayarlarken buluruz kendimizi. Keyifli geceler dilerim.

Konuda yapılan gibi suda yüzen bir bilgisayar değil ama ortaokuldayken çift odalı bir sistem kurulmuştu BT sınıfında. İkiye bölünen akvayumun bir tarafında bilgisayar, diğer tarafında ise balıklar vardı. Öyle bir şey de olabilir.

kasa sadece 300 lira tutacak normal kasa fiyatlarıyla aynı sayılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…