Safa Karaca-SF1 vs ULTIMA-3070

yakup77

Centipat
Daha fazla  

2 PC arasında hangisi mantıklı? Ryzen 5 güzel ama işlemci soğutucuyla fark 4 binin üzerine çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pf ye geri dönmüşsün ig di bir aralar.

Arctic LIQUID FREEZER II 240 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu da güzeldir ama pahalı biraz. RGB'siz.

Çok teşekkürler ikisini de alabilirim. Kafa rahat olması için hangisini almamı önerirsiniz?

PF240 iyi, az çıkınca başka modellerde geliyor ama PF240 yeterli.

PF'ye geri dönmüşsün IG'di bir aralar.

Arctic LIQUID FREEZER II 240 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu da güzeldir ama pahalı biraz. RGB'siz.

PF serisine biraz temkinli davrandım bir süre, pompa ile şikayetler gelmeye başlamıştı. Biraz bekledim o yüzden, sorunlar azaldı ve şimdi yeniden önermeye başladım.

Bu arada LF II'nin radyatörü biraz daha kalın, GT301'e sığdıramayanlar olmuştu.

Pf dediğinizi alıyorum o zaman 240 uyumlu dediniz zaten

PF dediğinizi alıyorum o zaman 240 uyumlu dediniz zaten.

Resmi olarak destek yok ama Recep Baltaş başta olmak üzere takabilenler var. Olmadı hop iade SE 224 XT ama PF240 da takılır.

Resmi olarak destek yok ama Recep Baltaş başta olmak üzere takabilenler var. Olmadı hop iade SE 224 XT ama PF240 da takılır.
Peki direk SE 224 XT yi alsam diğerine göre dezavantaj olur mu yoksa kafa ağrıtmadan yoluma devam edebilirmiyim? Çok soru sordum hakkını helal et

Peki direk SE 224 XT yi alsam diğerine göre dezavantaj olur mu yoksa kafa ağrıtmadan yoluma devam edebilirmiyim? Çok soru sordum hakkını helal et

Helal olsun önemli değil.

Birkaç derece daha fazla olur, ama yine serin olur. 800 TL'lik kule tipi soğutuculardan daha iyi performansı.

Helal olsun önemli değil.

Birkaç derece daha fazla olur, ama yine serin olur. 800 TL'lik kule tipi soğutuculardan daha iyi performansı.
O zaman hiç riske atmadan SE 224 XT yi alıyorum gerçekten hepiniz çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.
Kansere yakalanmak istiyorsan hiç durma AMD sistem al.
Hayda tam kafam rahatladı dedim bombayı elime bıraktın kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…