%100 virüs. Böyle bir programı ilk defa duydum.Cheat engineyi kurarken bu programda yüklenmiş ve silemiyorum programı yardım edebilir misiniz?
Kasperskyde tarama yaptım bir şey çıkmadı şimdi tam tarama yapıyorum.Virüs taraması yap istersen ya da safer web in kurulduğu dosyayı bul içindekileri sil uninstall için araç eklememişler.
Güncelleme: Dostum az önce birkaç kaynağa baktım viruslenmişsin geçmiş olsun.
"Güvenli kaynaktan indirilmezse sıkıntı çıkarabilir ve mutlaka av bulundurulmalı"Gerçekten biri virüslü diye yazınca diğerleri de ''Virüslü''diye atlamayıp araştırabilir ?Saferweb virüslü müdür?
Denetim Masası'ndan baktım saferweb diye bir uygulama açık. Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazabilir mi?www.technopat.net
Iyi de kaldırılmayan bir program ne kadar güvenli olabilir ki? Internette sayısız yerde kaldırma rehberi var.Gerçekten biri virüslü diye yazınca diğerleri de ''Virüslü''diye atlamayıp araştırabilir ?Saferweb virüslü müdür?
Denetim Masası'ndan baktım saferweb diye bir uygulama açık. Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazabilir mi?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.