Blisterx Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 319 20 Nisan 2023 #1 Cheat engineyi kurarken bu programda yüklenmiş ve silemiyorum programı yardım edebilir misiniz?
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 20 Nisan 2023 #2 Blisterx dedi: Cheat engineyi kurarken bu programda yüklenmiş ve silemiyorum programı yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... %100 virüs. Böyle bir programı ilk defa duydum.
Blisterx dedi: Cheat engineyi kurarken bu programda yüklenmiş ve silemiyorum programı yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... %100 virüs. Böyle bir programı ilk defa duydum.
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 Virüs taraması yap istersen ya da safer web in kurulduğu dosyayı bul içindekileri sil uninstall için araç eklememişler. Güncelleme: Dostum az önce birkaç kaynağa baktım viruslenmişsin geçmiş olsun.
Virüs taraması yap istersen ya da safer web in kurulduğu dosyayı bul içindekileri sil uninstall için araç eklememişler. Güncelleme: Dostum az önce birkaç kaynağa baktım viruslenmişsin geçmiş olsun.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 20 Nisan 2023 #4 Internette güvensiz denilmiş bazı forumlarda. MBAM var mı?
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2023 #5 1 antivirüs 1 antimalware ile sırayla tarayın ve bulduğu virüsleri silin.
Blisterx Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 319 20 Nisan 2023 #6 Burkicannjr dedi: Virüs taraması yap istersen ya da safer web in kurulduğu dosyayı bul içindekileri sil uninstall için araç eklememişler. Güncelleme: Dostum az önce birkaç kaynağa baktım viruslenmişsin geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Kasperskyde tarama yaptım bir şey çıkmadı şimdi tam tarama yapıyorum.
Burkicannjr dedi: Virüs taraması yap istersen ya da safer web in kurulduğu dosyayı bul içindekileri sil uninstall için araç eklememişler. Güncelleme: Dostum az önce birkaç kaynağa baktım viruslenmişsin geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Kasperskyde tarama yaptım bir şey çıkmadı şimdi tam tarama yapıyorum.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 20 Nisan 2023 #7 Eğer Kaspersky bulmazsa Unlocker ile kaldır ve MBAM ile tarama yap.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #8 Saferweb virüslü müdür? Denetim Masası'ndan baktım saferweb diye bir uygulama açık. Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? www.technopat.net Gerçekten biri virüslü diye yazınca diğerleri de ''Virüslü''diye atlamayıp araştırabilir ?
Saferweb virüslü müdür? Denetim Masası'ndan baktım saferweb diye bir uygulama açık. Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? www.technopat.net Gerçekten biri virüslü diye yazınca diğerleri de ''Virüslü''diye atlamayıp araştırabilir ?
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2023 #9 Akdeniz1 dedi: Saferweb virüslü müdür? Denetim Masası'ndan baktım saferweb diye bir uygulama açık. Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? www.technopat.net Gerçekten biri virüslü diye yazınca diğerleri de ''Virüslü''diye atlamayıp araştırabilir ? Genişletmek için tıkla... "Güvenli kaynaktan indirilmezse sıkıntı çıkarabilir ve mutlaka av bulundurulmalı"
Akdeniz1 dedi: Saferweb virüslü müdür? Denetim Masası'ndan baktım saferweb diye bir uygulama açık. Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? www.technopat.net Gerçekten biri virüslü diye yazınca diğerleri de ''Virüslü''diye atlamayıp araştırabilir ? Genişletmek için tıkla... "Güvenli kaynaktan indirilmezse sıkıntı çıkarabilir ve mutlaka av bulundurulmalı"
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 20 Nisan 2023 #10 Akdeniz1 dedi: Saferweb virüslü müdür? Denetim Masası'ndan baktım saferweb diye bir uygulama açık. Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? www.technopat.net Gerçekten biri virüslü diye yazınca diğerleri de ''Virüslü''diye atlamayıp araştırabilir ? Genişletmek için tıkla... Iyi de kaldırılmayan bir program ne kadar güvenli olabilir ki? Internette sayısız yerde kaldırma rehberi var.
Akdeniz1 dedi: Saferweb virüslü müdür? Denetim Masası'ndan baktım saferweb diye bir uygulama açık. Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? www.technopat.net Gerçekten biri virüslü diye yazınca diğerleri de ''Virüslü''diye atlamayıp araştırabilir ? Genişletmek için tıkla... Iyi de kaldırılmayan bir program ne kadar güvenli olabilir ki? Internette sayısız yerde kaldırma rehberi var.