Safra reflüsü kötü bir hastalık mıdır?

Gelmiş yine işimin piri hocam hoş geldiniz

Artı olarak gastroya direk randevu alamıyorsun takip gerektiren hasta olarak işaretlemesi gerekiyor seni safra reflüsü benim bildiğim iyileşen bir hastalık değildi?

@Kanavig çözümü basit aslında midenin antrum bölgesinde kapakçık var. Endoskopik pilor revizyonu olacaksın kapakçığı düzeltecekler hem de ameliyat olmadan en az riskli şekilde bunu yapabilir doktor.

Böylelikle mide içeriğine safra sıvısı girip tahriş edip reflü yapmaz ve ödem zamanla iyileşir.

Hocam bilgili misiniz bu konuda ? Ve sanırsam bunu devlet Hastaneleri yapmıyor sanki fiyatini öğrenmek isterdim şahsen öğrenci adamım .Bu ülkede sağlıkta para arkadaş

@Kanavigg tıp fakültelerinde yaptırabilirsin yeşil kart veya aileden olan bir sigortan varsa tahmini 5 bin TL'yi geçmez ki gastroskopi ve kolonoskopi +biyopsi ve boyama dahil 2000 ile 2500 TL tutuyor.

Devlet hastanesinde değil de eğitim araştırma hastanesine gidip yaptırabilirsin tabii doktor bunu isteyecek ve şüphesine göre işlemi yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…