D Delimi ne Centipat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 85 31 Ekim 2020 #1 Merhabalar, ben 5 dönüm bir alana safran otu ekeceğim ama ektikten sonra nereye satılacagini bilmiyorum ve safran için devlet desteği var mı?
Merhabalar, ben 5 dönüm bir alana safran otu ekeceğim ama ektikten sonra nereye satılacagini bilmiyorum ve safran için devlet desteği var mı?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 31 Ekim 2020 #2 Delimi ne dedi: Merhabalar, ben 5 dönüm bir alana safran otu ekeceğim ama ektikten sonra nereye satılacagini bilmiyorum ve safran için devlet desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Var da, o kadar az bitiyor ki.
Delimi ne dedi: Merhabalar, ben 5 dönüm bir alana safran otu ekeceğim ama ektikten sonra nereye satılacagini bilmiyorum ve safran için devlet desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Var da, o kadar az bitiyor ki.
D Delimi ne Centipat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 85 31 Ekim 2020 #3 gen2 dedi: Var da, o kadar az bitiyor ki. Genişletmek için tıkla... Peki Malatya'da devlet desteği varmi
gen2 dedi: Var da, o kadar az bitiyor ki. Genişletmek için tıkla... Peki Malatya'da devlet desteği varmi
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Kasım 2020 #4 Delimi ne dedi: Peki Malatya'da devlet desteği varmi Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.