D demircan256 Kilopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 19 24 Şubat 2014 #1 THE_MILLER dedi: Yasal lisansın varsa Windows 8.1 için geçerlidir. En güncel sürümünü 8.1'i indiriniz. Sürümü nasıl bulabileceğinizi konuda defalarca bahsettik. Genişletmek için tıkla... Hocam selam... Şimdi benim elimde teknik servisten yeni gelen bir laptop var. W8 yüklü. Ürünün sağ alt köşesinde şu yazıyor. Kod:Panoya kopyala windows 8 single Language(Build 9200) Şimdi sormak istediğim şey şu. Teknik servis lisans girmemiş sanırım bu bilgisayara, çünkü bilgisayar özellikleri sekmesine baktığımda Windows etkinleştirilmedi yazıyor. Ben sizden ne yapacağımı sormak istiyorum, bunu nasıl aktif edebilirim. Veya, Bana içersinde keyi çalışan güvenilir tavsiye edeceğeniz bir sürüm olan W8 adresi verebilir misiniz? Ve son olarak; Şu an kullanmış olduğum makina akitf edilmediği için siyah ekrana veya mavi ekrana düşer mi?
THE_MILLER dedi: Yasal lisansın varsa Windows 8.1 için geçerlidir. En güncel sürümünü 8.1'i indiriniz. Sürümü nasıl bulabileceğinizi konuda defalarca bahsettik. Genişletmek için tıkla... Hocam selam... Şimdi benim elimde teknik servisten yeni gelen bir laptop var. W8 yüklü. Ürünün sağ alt köşesinde şu yazıyor. Kod:Panoya kopyala windows 8 single Language(Build 9200) Şimdi sormak istediğim şey şu. Teknik servis lisans girmemiş sanırım bu bilgisayara, çünkü bilgisayar özellikleri sekmesine baktığımda Windows etkinleştirilmedi yazıyor. Ben sizden ne yapacağımı sormak istiyorum, bunu nasıl aktif edebilirim. Veya, Bana içersinde keyi çalışan güvenilir tavsiye edeceğeniz bir sürüm olan W8 adresi verebilir misiniz? Ve son olarak; Şu an kullanmış olduğum makina akitf edilmediği için siyah ekrana veya mavi ekrana düşer mi?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Mart 2014 #2 Cihazın kendi lisansı var mı?
P Poetic Gamer Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #3 Burak Alkan dedi: Cihazın kendi lisansı var mı? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var ve evet cihazımın lisansı var
Burak Alkan dedi: Cihazın kendi lisansı var mı? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var ve evet cihazımın lisansı var
6 60993 Hectopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 Çözümler 1 31 Ağustos 2016 #4 Mavi ekrana hata alınca(çökünce) düşer. Sosyal'de dreamspark konularına bakarak ücretsiz orjinal windows 8.1 alabilirsiniz (öğrenci iseniz). Poetic Gamer muhtemelen ürün anahtarının süresi dolmuştur.
Mavi ekrana hata alınca(çökünce) düşer. Sosyal'de dreamspark konularına bakarak ücretsiz orjinal windows 8.1 alabilirsiniz (öğrenci iseniz). Poetic Gamer muhtemelen ürün anahtarının süresi dolmuştur.
frknnklc7 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 20 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 1 Eylül 2016 #5 Dostum panik yapma aynı sorunu geçenlerde çözdüm OEM kodunu anahtar olarak gir sorun çözülür bi dene derim
Dostum panik yapma aynı sorunu geçenlerde çözdüm OEM kodunu anahtar olarak gir sorun çözülür bi dene derim