Çözüldü Sağ alt simgelerde görülen ve kaybolan şey nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sağ altta simgeler penceresinde anlık yuvarlak bir daire ve içinde beyaz nokta olan uygulama nedir konum gibi bir şey mi aniden kayboluyor ve PC'yi donduruyor. Bana konum gibi geldi ama bakamadan kendi kendine kayboluyor ya da kamera gibi bir şey mi acaba PC yeni formatlandı herhangi bir 3.part yazılımı yoktur.

Çözüm
Sağ altta simgeler penceresinde anlık yuvarlak bir daire ve içinde beyaz nokta olan uygulama nedir konum gibi bir şey mi aniden kayboluyor ve PC'yi donduruyor. Bana konum gibi geldi ama bakamadan kendi kendine kayboluyor ya da kamera gibi bir şey mi acaba PC yeni formatlandı herhangi bir 3.part yazılımı yoktur.
1742043596686.png

Buna benzeyen gri/siyah olan simgeden bahsediyorsanız evet konum simgesi.
1742043596686.png

Buna benzeyen gri/siyah olan simgeden bahsediyorsanız evet konum simgesi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı