S slorin1453 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Selam abiler ve ablalar, bugün FIFA oynarken sinirlendim. Sağ ayağımı yere sertçe vurdum. Sağ topuğumun belli bir yerine bastırınca ağrıdığını fark ettim olaydan sonra. Sizce bir sorun var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Selam abiler ve ablalar, bugün FIFA oynarken sinirlendim. Sağ ayağımı yere sertçe vurdum. Sağ topuğumun belli bir yerine bastırınca ağrıdığını fark ettim olaydan sonra. Sizce bir sorun var mıdır?
rahmienes2 Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #2 Röntgen çektir. Eğer bir şey yoksa problem olmaz heralde.
S slorin1453 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #3 rahmienes2 dedi: Röntgen çektir. Eğer bir şey yoksa problem olmaz heralde. Genişletmek için tıkla... Bı kaç gün bekliyimmi
rahmienes2 dedi: Röntgen çektir. Eğer bir şey yoksa problem olmaz heralde. Genişletmek için tıkla... Bı kaç gün bekliyimmi
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #4 Dostum buradan sorman bir şey değiştirmeyecektir, kimse yüzde yüz emin olamaz bu sorun hakkında cevap vermek için. Şüpheleniyorsan git doktora görün.
Dostum buradan sorman bir şey değiştirmeyecektir, kimse yüzde yüz emin olamaz bu sorun hakkında cevap vermek için. Şüpheleniyorsan git doktora görün.
rahmienes2 Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #5 slorin1453 dedi: Bı kaç gün bekliyimmi Genişletmek için tıkla... Hayır. Müsait isen hemen gitmen gerekiyor. Eğer bir sağlık sorunu mevcut ise hemen tedaviye başlarsın.
slorin1453 dedi: Bı kaç gün bekliyimmi Genişletmek için tıkla... Hayır. Müsait isen hemen gitmen gerekiyor. Eğer bir sağlık sorunu mevcut ise hemen tedaviye başlarsın.