Sağ ayakkabı serçe parmağı sıkıyor

Solda sorun yok, sağ ayakkabımın serçe parmağı sıkıyor. Hatta bugün su topladı serçe parmağım. Başına gelenler nasıl bir çözüm yolu buldu, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Solda sorun yok, sağ ayakkabımın serçe parmağı sıkıyor. Hatta bugün su topladı serçe parmağım. Başına gelenler nasıl bir çözüm yolu buldu, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benim de sol ayağım sağ ayağıma göre büyük öyle bir şey olabilir

Aynısı vardı ve aşırı su topluyordu. Yeni ayakkabıda çözümü buldum

Benim de sol ayağım sağ ayağıma göre büyük öyle bir şey olabilir

Benim solda sorun yok, sağda oluyor.

Aynısı vardı ve aşırı su topluyordu. Yeni ayakkabıda çözümü buldum

Napalım? Kaç bin TL'lik ayakkabıyı bırakıp yenisini mi alalım?

İnce pamuk üstüne yara bandı bağlayın. İşinizi görecektir.
deneyeyim, teşekkürler. pamuksuz sadece yara bandı benzer işlevi görür mü?

Son düzenleme:
İade etmeyi dene olmuyorsa 2. el sat. Oda olmuyorsa kullanma o ayakkabıyı sana olmuyorsa. Batma falan olabilir.

Bende de aynı durum oldu ayakkabıyı değiştirmek zorunda kaldım.

Konudan bağımsız benim iki ayağımda büyük(47) ayakkabı bulamıyorum
-Konuya gelirsek internette gördüm ayakkabıyı giyip ayaklarini suya sokuyorlar işe yararmi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…