Sağ el uyumlu mouse vs simetrik mouse

Tutuş şekline göre değişir. İnternette fare tutuş şekilleri yazın hangisine uygunsa bize söyleyin.
Claw tutuyorum ama mediamarkt ta simetrik fareyi de kıvrımlı fareyi de denedim ikisinde de rahat oynayabildim açıkçası ancak kıvrımlı mouselar daha ucuzken simetrikler daha pahalıydı ve bende simetrik mouse için değip değmeyeceği sordum bir bakıma

M800 çok iyi özelliklere sahip fiyat farkına değer.

Değer hocam M800 click latency değerinin yüksek olması dışında çok başarılı bir faredir.

Değer hocam M800 click latency değerinin yüksek olması dışında çok başarılı bir faredir.
Click latency değerinin yüksek olması daha iyi bence en azından yanlışlıkla basmam zaten genellille sert bastığım içinHocam baktım şimdi ben de baya iyi bir mouse zaten sensörü falan baya kaliteli ama bundan önce kalitesiz bir mouse kullanmıştım hadron markaydı sanırım ve yaklaşık bir ay sonra mouse bozuldu o yüzden bilmediğim markalara güvenemiyorum bu yüzden sizden bildiğim markalarda bir mouse önerisi isteyeceğim çünkü zaten 3-4 yılda bir mouse değiştiren birisi olarak aldığım zaman en azından kafamın rahat olmasını istiyorum bu yüzden bildiğimiz markalardan önerirseniz daha iyi olur
Not:zaten sadece sensöre bakıp yapı kalitesine bakmasaydım rampage gibi bir markadan alırdım

Razer Orochi V2 bakabilirsin o halde.

Hocam kablosuz mouse istemiyorum evet eskisi gibi gecikme yok ama alışkanlık işte xd kablo olunca sanki daha rahat gibi hissediyorum
O zaman tek seçeneğiniz bu:

Hocam öneriniz için teşekkürler muhtemelen yakın zamanda siparişini veririm şimdiden çok teşekkür ederim

Ayrıca forumda yeni olduğum için pek bilmiyorum da nerden çözüldü işaretleyebilirim

Ayrıca forumda yeni olduğum için pek bilmiyorum da nerden çözüldü işaretleyebilirim

Öneri konularında herhangi bir çözüm işaretlemesi yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…