Sağ göğüs kafesinde ağrı

atscan

Kilopat
Arkadaşlar bir sabah uyandım sağ göğüs kafesimde bir şey batıyor gibi oluyordu nefes alırken de batmaya başladı. Araştırdığımda akciğer enfeksiyonu diyor, biraz hırıltılı nefes alıyorum ama çok az dışardan fark edilmiyor, elimi göğsüme koyduğumda hissediyorum hırıltıyı. Fakat elimle kaburgama dışarıdan baskı uyguladığımda batıyor. Yani dıştan hissediyorum sizce nedir? Korona olabilir mi?

Arkadaşlar bir sabah uyandım sağ göğüs kafesimde bir şey batıyor gibi oluyordu nefes alırken de batmaya başladı. Araştırdığımda akciğer enfeksiyonu diyor, biraz hırıltılı nefes alıyorum ama çok az dışardan fark edilmiyor, elimi göğsüme koyduğumda hissediyorum hırıltıyı. Fakat elimle kaburgama dışarıdan baskı uyguladığımda batıyor. Yani dıştan hissediyorum sizce nedir? Korona olabilir mi?
Bende de bazen oluyordu nefes alırken göğüsümde bir şey batıyormuş gibi olması. Fakat diğer günlerde geçiyordu. Umarım çok problem olmaz sizin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı