icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 10 Temmuz 2021 #1 Sağ gözüm kan kırmızısı ve sürekli sulanıyor. Sürekli sadece sağ gözümü kırpıyorum. Bozulmuş olabilir mi?
Sağ gözüm kan kırmızısı ve sürekli sulanıyor. Sürekli sadece sağ gözümü kırpıyorum. Bozulmuş olabilir mi?
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #2 Bozulmuşta olabilir başka bir şey de olabilir orasını bilemeyiz. Technopat uzmanları Bluetooth aracılığıyla gözünüze erişemeyeceğine göre, doktora gitmenizde fayda var.
Bozulmuşta olabilir başka bir şey de olabilir orasını bilemeyiz. Technopat uzmanları Bluetooth aracılığıyla gözünüze erişemeyeceğine göre, doktora gitmenizde fayda var.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #3 icasilverballers dedi: Sağ gözüm kan kırmızısı ve sürekli sulanıyor. Sürekli sadece sağ gözümü kırpıyorum. Bozulmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gözünüzü iyi bir dinlendirin geçmez ise doktora görünün.
icasilverballers dedi: Sağ gözüm kan kırmızısı ve sürekli sulanıyor. Sürekli sadece sağ gözümü kırpıyorum. Bozulmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gözünüzü iyi bir dinlendirin geçmez ise doktora görünün.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #4 İyice yıkadınız mı?