Sağ kolum aşırı ağrıyor

Makaleler
1
Sağ kolum aşırı ağrıyor. Şu sıralar çok sigara içtiğimden olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Bir de ben malum iş yapmıştım 3 gün önce 45 dakika sürdü baya yıpratmış olabilirim kolumu ondan olabilir mi? .

Dostum ama parmaklarıma kadar sızlıyor, bütün kolum ağrıyor. Önceden de yapıyordum, olmuyordu. Konuda bir şey yok bence. Siz sapıtıyorsunuz.

Dostum ama parmaklarıma kadar sızlıyor bütün kolum ağrıyor. Önceden de yapıyordum olmuyordu konuda bir şey yok bence. Siz sapıtıyorsunuz. Troll için açmadım.
O zaman ne diye yaptığın işi buraya yazıyorsun, kimin sapıttığını tekrar düşün istersen.

Neler yaptığımı söyledim söylemeden nasıl yorumda buluncaksınız sorunum için dostum.

45 dakika abanıyorsun koluna, cinsel ilişkilerin kendisi bile o sürede bitiyor, gelip tavsiye veren insanlara sapıtıyorsunuz diyorsun, bence sapıtan kişi sensin git acile.

45 dakika abanıyorsun koluna, cinsel ilişkilerin kendisi bile o sürede bitiyor, gelip tavsiye veren insanlara sapıtıyorsunuz diyorsun, bence sapıtan kişi sensin git acile.
45 dakika sürdüm diye suçlu ben miyim? . Komiksiniz. Şu arkadaş gibi yorumlar gibi bekliyordum kolum benim de ağrıyordu böyle çıktı gibisinden.
Benim kol da öyleydi yırtık varmış omuzda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…