WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.515 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Eylül 2023 #1 Sol omuz kasım çok fazla var bayağı sıktığımda bildiğiniz şişiyor güzel gözüküyor ama sağ omuz kasım yok, neredeyse sıkamıyorum bile. Nasıl düzelir?
Sol omuz kasım çok fazla var bayağı sıktığımda bildiğiniz şişiyor güzel gözüküyor ama sağ omuz kasım yok, neredeyse sıkamıyorum bile. Nasıl düzelir?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.983 Makaleler 4 Çözümler 20 21 Eylül 2023 #2 Zayıf tarafın setindeki tekrar sayısını artırabilirsin dumbbell vs. çalışırken, ama yine de o fark hep oluyor, zamanında çok araştırıp, çok konu okudum ve video izledim. Profesyonellerde bile yıllarca çalışmalarına rağmen o fark hep kalıyor.
Zayıf tarafın setindeki tekrar sayısını artırabilirsin dumbbell vs. çalışırken, ama yine de o fark hep oluyor, zamanında çok araştırıp, çok konu okudum ve video izledim. Profesyonellerde bile yıllarca çalışmalarına rağmen o fark hep kalıyor.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Eylül 2023 #3 Tek tek çalışın, sağı düzelene kadar soldan daha fazla tükenişe götürün.