H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #1 Sağ tık yapınca yeni üstüne geliyorum Bit eşlem resmi görünmüyor ne yapabilirim? Geri getirmek için. Microsoft Office 2016 indirmiştim ondan mı gitti acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2019
Sağ tık yapınca yeni üstüne geliyorum Bit eşlem resmi görünmüyor ne yapabilirim? Geri getirmek için. Microsoft Office 2016 indirmiştim ondan mı gitti acaba?
otoban Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 225 Çözümler 3 1 Şubat 2019 #2 Windows 10 1809 sürümü kullanıyorum, bende de yok. Microsoft Office hiç yüklü değil. Windows kaldırmış demek ki.
Windows 10 1809 sürümü kullanıyorum, bende de yok. Microsoft Office hiç yüklü değil. Windows kaldırmış demek ki.
H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #3 Aynen bende o sürümü kullanıyorum. O zaman Alıntı ve Taslak uygulamasını o yüzden getirmiş Microsoft. Bende bugün fark ettim, Bit Eşlem Resminin kalktığını.
Aynen bende o sürümü kullanıyorum. O zaman Alıntı ve Taslak uygulamasını o yüzden getirmiş Microsoft. Bende bugün fark ettim, Bit Eşlem Resminin kalktığını.