ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #1 Sağ tık yapınca "Intel grafik ayarları" çıkıyor ama eski sürüm, bilgisayarımda yeni sürümü var ama eskisi çıkıyor. Nasıl düzeltebiliriz?
Sağ tık yapınca "Intel grafik ayarları" çıkıyor ama eski sürüm, bilgisayarımda yeni sürümü var ama eskisi çıkıyor. Nasıl düzeltebiliriz?
KS KS ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #11 BitikBirİnsanEvladı dedi: Windows tuşu ve r ye aynı anda bas açılan sekmeye DxDiag yaz ekran kısmını da at. Genişletmek için tıkla... BitikBirİnsanEvladı dedi: Windows tuşu ve r ye aynı anda bas açılan sekmeye DxDiag yaz ekran kısmını da at. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri resim_2021-08-24_202622.png 28,9 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Windows tuşu ve r ye aynı anda bas açılan sekmeye DxDiag yaz ekran kısmını da at. Genişletmek için tıkla... BitikBirİnsanEvladı dedi: Windows tuşu ve r ye aynı anda bas açılan sekmeye DxDiag yaz ekran kısmını da at. Genişletmek için tıkla...
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2021 #12 ARKINN dedi: Eki Görüntüle 1147497 Eki Görüntüle 1147501 Genişletmek için tıkla... Intel'i seçeceksiniz çünkü Intel'e yeni sürüm indirmek istiyorsunuz. AMD R5 içinde Intel'i yaptıktan sonra güncel sürümü varsa yapın. Artı 0 Eksi
ARKINN dedi: Eki Görüntüle 1147497 Eki Görüntüle 1147501 Genişletmek için tıkla... Intel'i seçeceksiniz çünkü Intel'e yeni sürüm indirmek istiyorsunuz. AMD R5 içinde Intel'i yaptıktan sonra güncel sürümü varsa yapın.
KS KS ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #13 BitikBirİnsanEvladı dedi: Windows tuşu ve r ye aynı anda bas açılan sekmeye DxDiag yaz ekran kısmını da at. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics 620 ve AMD Radeon R5 M330 çıkıyor, önce Intel çıkıyor. 2 kere ss atmaya çalıştım ama sayfayı yenilediğimde göremedim. ARKINN dedi: Intel HD Graphics 620 ve AMD Radeon R5 M330 çıkıyor, önce Intel çıkıyor. 2 kere ss atmaya çalıştım ama sayfayı yenilediğimde göremedim. Genişletmek için tıkla... keşke düzgün baksaydım BitikBirİnsanEvladı dedi: Intel'i seçeceksiniz çünkü Intel'e yeni sürüm indirmek istiyorsunuz. AMD R5 içinde Intel'i yaptıktan sonra güncel sürümü varsa yapın. Genişletmek için tıkla... hangisini seçeyim Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Windows tuşu ve r ye aynı anda bas açılan sekmeye DxDiag yaz ekran kısmını da at. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics 620 ve AMD Radeon R5 M330 çıkıyor, önce Intel çıkıyor. 2 kere ss atmaya çalıştım ama sayfayı yenilediğimde göremedim. ARKINN dedi: Intel HD Graphics 620 ve AMD Radeon R5 M330 çıkıyor, önce Intel çıkıyor. 2 kere ss atmaya çalıştım ama sayfayı yenilediğimde göremedim. Genişletmek için tıkla... keşke düzgün baksaydım BitikBirİnsanEvladı dedi: Intel'i seçeceksiniz çünkü Intel'e yeni sürüm indirmek istiyorsunuz. AMD R5 içinde Intel'i yaptıktan sonra güncel sürümü varsa yapın. Genişletmek için tıkla... hangisini seçeyim
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2021 #14 Temizledikten sonra yeniden başlat. Artı 0 Eksi
KS KS ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #15 BitikBirİnsanEvladı dedi: Temizledikten sonra yeniden başlat. BitikBirİnsanEvladı dedi: Temizledikten sonra yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeniden başlatılıyor. Öyle olması gerek dimi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Temizledikten sonra yeniden başlat. BitikBirİnsanEvladı dedi: Temizledikten sonra yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeniden başlatılıyor. Öyle olması gerek dimi? Genişletmek için tıkla...
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2021 #16 Evet yeniden başlatmayı otomatik yapacaktı zaten. Artı 0 Eksi
KS KS ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #17 BitikBirİnsanEvladı dedi: Evet yeniden başlatmayı otomatik yapacaktı zaten. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım sorunlu, yeniden başlatınca veya kapatınca bazen açılmıyor, açılsa bile donuyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi? BitikBirİnsanEvladı dedi: Temizledikten sonra yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... "Inel grafik ayarları" gitti. Dosya Ekleri 1629834344468.png 8,2 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 24 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Evet yeniden başlatmayı otomatik yapacaktı zaten. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım sorunlu, yeniden başlatınca veya kapatınca bazen açılmıyor, açılsa bile donuyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi? BitikBirİnsanEvladı dedi: Temizledikten sonra yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... "Inel grafik ayarları" gitti.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2021 #18 ARKINN dedi: Benim bilgisayarım sorunlu, yeniden başlatınca veya kapatınca bazen açılmıyor, açılsa bile donuyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi? "Inel grafik ayarları" gitti. Genişletmek için tıkla... Tamam istediğimizi aldık şimdi en yeni sürücüyü indirmeniz lazım. Artı 0 Eksi
ARKINN dedi: Benim bilgisayarım sorunlu, yeniden başlatınca veya kapatınca bazen açılmıyor, açılsa bile donuyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi? "Inel grafik ayarları" gitti. Genişletmek için tıkla... Tamam istediğimizi aldık şimdi en yeni sürücüyü indirmeniz lazım.
KS KS ARKINN Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #19 BitikBirİnsanEvladı dedi: Tamam istediğimizi aldık şimdi en yeni sürücüyü indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Yükledim ama sağ tık yapınca çıkmıyor. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Tamam istediğimizi aldık şimdi en yeni sürücüyü indirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Yükledim ama sağ tık yapınca çıkmıyor.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Ağustos 2021 #20 ARKINN dedi: Yükledim ama sağ tık yapınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Asistanı yüklediniz mi? Artı 0 Eksi
ARKINN dedi: Yükledim ama sağ tık yapınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Asistanı yüklediniz mi?