Windows 11 kullanmaktayım ve masaüstünde sağ tık yaptığımda menüde istemediğim bölümler var aşağıya işaretleyerek ekran görüntüsü bırakıyorum, sorum şu bu istemediğim kısımların programlı/programsız gözükmemesini sağlamam mümkün mü?
Sadece Shift + Sağ klik menüsünü etkiliyor. Direkt sağ klik yapınca çıkan modern menüyü etkilemiyor.
Çoğu Windows Tweak uygulamasını denedim hala sonuç yok.
Sadece Shift + Sağ klik menüsünü etkiliyor. Direkt sağ klik yapınca çıkan modern menüyü etkilemiyor.
Çoğu Windows Tweak uygulamasını denedim hala sonuç yok.
Arkadaşın önerdiği uygulamayı araştırırken başka bir uygulama buldum. Context Menu Manager 3.3.3.1
Bu uygulamayı indirip Background sekmesindekileri kapatır mısın? Bakalım burdan kapanıyor mu?
Arkadaşın önerdiği uygulamayı araştırırken başka bir uygulama buldum. Context Menu Manager 3.3.3.1
Bu uygulamayı indirip Background sekmesindekileri kapatır mısın? Bakalım burdan kapanıyor mu?
Programı yönetici olarak çalıştırın.
Nvidia olanını da kapatın.
Başka sekmede AMD Nvidia ile alakalı bir şey varsa onları da kapatın.
Olmadıysa ShellExView programını deneyin.
Onda da olmazsa kayıt defterinde değişiklik yapmaktan başka çare kalmayacak gibi. Bu da biraz riskli.
Yine de şuraya bir komut bırakıyım. Bu komutu da en son deneyin. Komutu girdikten sonra ekran yanıp sönmezse sürücüler silinmemiş demektir. Programı silerse veya bir şeyler değiştiyse tekrar AMD kurmanız gerekecek. Powershell yönetici olarak açıp aşağıdaki komutu yapıştırıp Enter tıklayın;
Get-AppxPackage -AllUsers AdvancedMicroDevicesInc-RSXCM | Remove-AppxPackage -AllUsers
Programı yönetici olarak çalıştırın.
Nvidia olanını da kapatın.
Başka sekmede AMD Nvidia ile alakalı bir şey varsa onları da kapatın.
Olmadıysa ShellExView programını deneyin.
Onda da olmazsa kayıt defterinde değişiklik yapmaktan başka çare kalmayacak gibi. Bu da biraz riskli.
Yine de şuraya bir komut bırakıyım. Bu komutu da en son deneyin. Komutu girdikten sonra ekran yanıp sönmezse sürücüler silinmemiş demektir. Programı silerse veya bir şeyler değiştiyse tekrar AMD kurmanız gerekecek. Powershell yönetici olarak açıp aşağıdaki komutu yapıştırıp Enter tıklayın;
Get-AppxPackage -AllUsers AdvancedMicroDevicesInc-RSXCM | Remove-AppxPackage -AllUsers
İlk 2 yol çalışmadı.
Yabancı forumlarda da Kayıt defteri düzenleyicisinden kaldırıyorlar, pek kurcalamak istemedim. Terminal gitti AMD kaldı yapacak bi' şey yok .