Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 577 Çözümler 4 11 Haziran 2022 #1 Gördüğünüz gibi bu menüde CMD var. Ne olduğunu anlayamadım. Üstüne basınca Explorer.exe diye bileşenler hakkında bir hatadan bahsediyor.
Gördüğünüz gibi bu menüde CMD var. Ne olduğunu anlayamadım. Üstüne basınca Explorer.exe diye bileşenler hakkında bir hatadan bahsediyor.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 11 Haziran 2022 #11 Zylex dedi: Acaba virüs olabilir mi diye baktım fakat sonuç temiz çıktı. Büyük ihtimalle bir programdan kalan işlevsiz bir parça diye düşünüyorum. @Saqot Genişletmek için tıkla... Aynen size bir sorun çıkarmıyor zaten ancak Kaspersky ile tam tarama yaptırın sonuç çıkmadığı takdirde kafanıza takılmaması gereken bir sorun büyük ihtimal program artığıdır çözüm olarak işaretlersen çok sevinirim iyi günler Artı 0 Eksi
Zylex dedi: Acaba virüs olabilir mi diye baktım fakat sonuç temiz çıktı. Büyük ihtimalle bir programdan kalan işlevsiz bir parça diye düşünüyorum. @Saqot Genişletmek için tıkla... Aynen size bir sorun çıkarmıyor zaten ancak Kaspersky ile tam tarama yaptırın sonuç çıkmadığı takdirde kafanıza takılmaması gereken bir sorun büyük ihtimal program artığıdır çözüm olarak işaretlersen çok sevinirim iyi günler