Sağ tık ve 1 saniye sonrasında sol tık yapabilecek bir yazılım nasıl yapılır?

Daha fazla  
Meslek
Yok
Minecraft oyunu için önce sağ tık ve 1 saniye sonrasında sağ tık yapabilecek bir yazılım lazım. Yani mesela eşya çerçevesine bir şey koyuyorum sağ tık daha sonrasında sol tık basıyor kendiliğinden yine. İtem geliyor envantere geri daha sonra tekrar sağ tık basıyor ve döngü. Yani bu şekilde bir yapay zekayı nasıl kodlayabilirim?

Yapay zekadan ziyade basit bir If-Else döngüsüyle de yapılabilir. Ancak benim anlamadığım bunu macro gibi mi yapmak istiyorsunuz yoksa siz kullandığınız sırada Sağ tık sonrası otomatik sol tık yapmasını mı? Macro istiyorsanız baştan kodlamaya gerek yok sıradan bir macro uygulamasına kural seti yazıp kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki işlemi yapabilmek adına böyle bir şey lazım daha açıklayıcı olur. Yani elimle değilde kendi kendine olmasını istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki işlemi yapabilmek adına böyle bir şey lazım daha açıklayıcı olur. Yani elimle değil de kendi kendine olmasını istiyorum.

Macro recorder kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı