nysX0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Merhabalar. ASUS Armoury Crate uygulamasını indirmiştim, beğenmedim ve silmiştim fakat sağ tık yapınca masaüstünde fotoğrafta da göründüğü gibi Armoury Crate yazısı çıkıyor. Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2021
Merhabalar. ASUS Armoury Crate uygulamasını indirmiştim, beğenmedim ve silmiştim fakat sağ tık yapınca masaüstünde fotoğrafta da göründüğü gibi Armoury Crate yazısı çıkıyor. Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 10 Nisan 2021 #2 Win + R tuşlarına basın. regedit.exe HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ background \ shellex \ ContextMenuHandlers yoluna gidin. O uygulamanın klasörünü tespit edip sağ tık, sil deyin. Ya da CCLeaner programı yüklü ise programın bu özelliği var. Artı 0 Eksi
Win + R tuşlarına basın. regedit.exe HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ background \ shellex \ ContextMenuHandlers yoluna gidin. O uygulamanın klasörünü tespit edip sağ tık, sil deyin. Ya da CCLeaner programı yüklü ise programın bu özelliği var.
KS KS nysX0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #3 Dümdüz dedi: Win + R tuşlarına basın. regedit.exe HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ background \ shellex \ ContextMenuHandlers yoluna gidin. O uygulamanın klasörünü tespit edip sağ tık, sil deyin. Ya da CCLeaner programı yüklü ise programın bu özelliği var. Genişletmek için tıkla... Directory çıkmıyor maalesef. CCleaner yüklü nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Win + R tuşlarına basın. regedit.exe HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ background \ shellex \ ContextMenuHandlers yoluna gidin. O uygulamanın klasörünü tespit edip sağ tık, sil deyin. Ya da CCLeaner programı yüklü ise programın bu özelliği var. Genişletmek için tıkla... Directory çıkmıyor maalesef. CCleaner yüklü nasıl yapabilirim?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 11 Nisan 2021 #4 nysX0 dedi: Directory çıkmıyor maalesef. CCleaner yüklü nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sol taraftan araçlar, başlangıçta, sağ tık menüsü üzerinden istediğine tıkla, sil de. Artı 0 Eksi
nysX0 dedi: Directory çıkmıyor maalesef. CCleaner yüklü nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sol taraftan araçlar, başlangıçta, sağ tık menüsü üzerinden istediğine tıkla, sil de.
KS KS nysX0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #5 Dümdüz dedi: Sol taraftan araçlar, başlangıçta, sağ tık menüsü üzerinden istediğine tıkla, sil de. Genişletmek için tıkla... dostum maalesef o da çıkmıyor Dosya Ekleri Screenshot_1.png 78,4 KB · Görüntüleme: 54 Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Sol taraftan araçlar, başlangıçta, sağ tık menüsü üzerinden istediğine tıkla, sil de. Genişletmek için tıkla... dostum maalesef o da çıkmıyor
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 11 Nisan 2021 #6 nysX0 dedi: dostum maalesef o da çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Başlatma menüsüne gel. Artı 0 Eksi
KS KS nysX0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #7 Dümdüz dedi: Başlatma menüsüne gel. Genişletmek için tıkla... Oraya bakmıştım yok yine orda Dosya Ekleri Screenshot_2.png 56,5 KB · Görüntüleme: 62 Artı 0 Eksi
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 11 Nisan 2021 #8 nysX0 dedi: Oraya bakmıştım yok yine orda Genişletmek için tıkla... Bağlam menüsünde. Artı 0 Eksi
KS KS nysX0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #9 Hangisini kaldırmam gerekiyor dostum? Dosya Ekleri Screenshot_3.png 52,5 KB · Görüntüleme: 57 Artı 0 Eksi
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 11 Nisan 2021 #10 nysX0 dedi: Hangisini kaldırmam gerekiyor dostum? Genişletmek için tıkla... En üsttekini. Artı 0 Eksi